Možda je naslov dovoljan:
Dvoje velikih dioničara SN Holdinga odlučili prodati LRH
[emo_palacg]
lp
Mene veseli da su aktivirali konzultantske kuce, a do tada ce razvijati biznis. I ono najvaznije nece se ici ispod cijene. Neka cijena o kojoj se u ovoj godini prica je 8000kn. Za dvije godine bude to i vise
Drago mi je da sam dioničar LRH, najviše zahvaljujući Daliboru koji si stvarno daje truda, hvala Dalibore…[emo_smijesak]
Na stranici http://eclectica.hr/2015/01/28/snho-molim-pomoc/#comments dole kod komentara objavljen je clanak.
I sada pitanje za znalce i vudu prognozere: cijena u ponedeljak ce biti?
A) ispod 4k. Sve je vec uracunato.
B) do 4500 moze jer nema dovoljno ponude
C) 4800 jer je tamo grana
D) 5k +
Bit ce 4000 jer je trziste neefikasno. Veliki grabe po nizim cijenama i nemaju potrebe dizati, jer je pitanje sto bi i na vecim razinama uhvatilo. Mali ce radje uci u belje, jer je to povijesni minimum, makar cijena belja nece rasti sljedece 2 god. A dionicu lrh treba platiti sada po povijesnom maksimumu u zadnjih 5 god, sto je mnogima glupo, iako vidimo kako se firma razvija.
Zato jer ljudi ne razumiju osnove i ne mogu si pojmiti da neka dionica može biti čak i JEFTINIJA nego kad joj je cijena bila manja!
Zbog prostog načina razmišljanja ne mogu si posvijestiti tako neke “lude” činjenice!
Mislim da je mnogima LRH “magla” da bi cijena mogla do 5.000
Kad to kažem ne govorim o netransparentnosti jer tko želi o LRH može sve saznati, nego nekako prolaze ispod “radara”
Skoro pa redovno ju izostavljaju u usporedbama turističkih tvrtki, kada sastavljaju tablice i top liste rasta i rezultata preskoče LRH iako je po svim parametrima uvijek među prvima, a u nekima i daleko ispred ostalih.
Jednostavno nema dobre reklame na LRH kao na nekim drugim dionicama.
S druge strane nema ni neke velike ponude osim ovih milion eur na 4800
Bit će zanimljivo vidjeti dali će se nalog maknuti ako dođe do blokade.
U ponedjeljak je prva blokada na 4391 kn, a druga je iznad ovog naloga tako da ga u teoriji netko može i “Pojesti” ako se ne makne nakon rasta od 15%
Mislim da će ispod blokade biti vrlo malo toga za kupiti
Ovo o proširenju portfelja hotela u sastavu LRH sam pogodila, jer nisam
čitala Jutarnji list.
Mislim , da ne nije pametno napucavati cijenu, jer hotelski biznis, na
tržištu ima jasna pravila o rentabilnosti i profitabilnosti…pa su i cijene,
niske ..iako mi – kad vidimo stilske stolce i fotelje, i blistave lobije
i osoblje u uniformama…mislimo da smo došli u raj…koji nema cijenu…
Sve ima cijenu.