Kako to zaobici? Darovnim ugovorom, pa registracija dionica ide od toga dana?
Dosadasnji porezi su bili prisilni. Prvo nam skinu, a onda za 2 god dobijemo povrat. Ne znam kako bi se to ovdje provelo?
Nije ni cudo sto ostoja ide u prodaju.
Ova činjenica bi mogla dovesti do toga da svi napuste ZSE…
Mehanizmi postoje, u slučaju sudskog spora s MOL-om nema daljnjeg preuzimanja dionica. Dakle, načini postoje, samo mora postojati odluka Vlade o tome. Netko treba preuzeti odgovornost. Uostalom, sjetimo se, HANF-a je nekad radila na taj način, blokirala je neprijateljske namjere druge strane. Naravno, ljudi su zbog toga smjenjivani. A na koncu konca, imamo i pravomoćnu presudu za korupciju – ako to nije dovoljno da se ugovori raskidaju i pokreću sporovi, onda ne znam što je
Jeli to žal za Samodolom??
Sad se čudi kad su doveli mlitave poslušnike da nitko ne preuzima odgovornost
3500 ili 4000 nema vanka dok vrane ne veli
jednom sam bio spreman izać i na 3000 ili nesićam se 3200
sad ona [samo nas nebo rastvit može] i nitko višeeeeeeeeeee
e sad koliko je nebo? bitno je
1. da prezimimo oko 3000-do 4000
2.da eu ne ode u reces.
3.da opatija nemora na mus izać(inače nam bude zadnja ponuda za preuzimanje)
4.da kupimo portorož
5. i da gospođi fali peneza za uređenje kuće
1. Bliže 4.000 (vidi pod ostalo zašto)
2. Nek odu, možda akviziramo još nešto jeftino
3. Ne ponašaju se oni tržišno pa da nešto moraju (pogledaj državne privatizacije)
4. Smatram to rješenim (u slo medijima su prilično eksplicitni)
5. Prošao danas, u visokom je roh-bau, a zanamo da su završni radovi najskuplji 😉
1. može i više. na kraju dana opet nije toliko novih dioničara ušlo u LRH, a stiže sada dobre informacije: poslovanje + najave za 2015
2. recesija se polako vraća. ali što je u EU nije nužno da je isto u Dubai-u ili Aziji.
3.opatija radi što Ostoja želi. Vidi zadnju komunikaciju/reakciju na sindikate. na početku godine bila je drugačija.
4.Portorož – baš je lijep u ovi dobi. jesen i sunce 🙂
5. samo da ne skrene u ikeu u shopping. jer tamo su neke stvari dostupnije…
Što se rezultata tiče neki ih već i znaju 😉
U prošli petak prezentirani su na skupu radnika koji je organizirao SIK.
U ovaj petak mogla bi biti i službena objava.
Iako se digla dosta velika graja na tom skupu je bilo nekih 50ak ljudi, ne znam ni dali su svi radnici LRH. Gradonačelnik nije došao, a organizatora skupa je nazvao neradnikom.
Nije mu ni ovaj ostao dužan, optužuje ga da je stao na stranu vlasnika, da je neoliberal, da nema trunke socijalne inteligencije i društvene odgovornosti 😉