LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

target je 6200 + kamate

Kamelija, simbol Opatije!

TZ Kvarner rujan
Iako smo se u zadnje vrijeme više bavili pobrojavanjem hotela, a ne gostiju da bacimo pogled na podatke za prvih 9 mjeseci.
Opatijska rivijera je zabilježila rast od 3% dolazaka i 1% noćenja i na lanjske rekordne rezultate.
Cijeli Kvarner je pao 3% u noćenjima ali s obzirom na vremenske (ne)prilike nije to tako loše, ali kada se uzme u obzir da su neke regije bez obzira na sve rasle trebalo bi poraditi malo na alternativama za ovakve godine.
Jedna je i ovaj veliki shoping centar na Kuku.
Investicija od 120 mil eur je ozbiljna stvar i taj važan segment turističke potrošnje kod nas se do sada potpuno zanemarivao. Veliki dio gostiju žele trošiti novac i u trgovinama. Npr zagrebački hotelski gosti koji i dalje imaju najveću potrošnju u Hr, troše dnevno u prosjeku 14 eur na kupnju.
O tzv globeshoperima da ne pričamo no tu smo još jako daleko da budemo prepoznati kao neka destinacija. Previsoki PDV i slaba ponuda. No ako mi ne znamo doći će stranci (kao i u Opatiju) i napraviti posao.

Nemoj misliti na m2!

target je 6200 + kamate

Za Ostoju je ovo davno vrijedilo 6200, vidjeti ćemo za koliko bi je sada prodao. Sada je ipak situacija malo drugačija…

Tocno, sjecam se da su u ono vrijeme izlazili u rasponu 6k – 7k hrk/sh

www.lociraj-popust.com

Kako kazu na drugim stranicama. Koliko vrijedi lrh ako je na prihodu od 200 milijuna cijena bila 6000kn, a nagodinu bi se prihod trebao udvostruciti? Izgleda da ni drzava svoje nekretnine vise ne daje jeftino.

Rasplet slijedi i to jako brzo po meni odokativno na 7000 kuna mozda i zeru vise. Postavlja se pitanje sto sa nama les Misérables sta smo u tuzbama do grla(npr meni se iz dvi tuzbe izrodilo nekakvih 15tak procesa u razlicitim fazama),ali i za to imade lijeka.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Sada kad sva ta očekivanja čitam – jeli su to mokre sanje ili opet nešto konkretno tipa Portorož/HCVT??

Ma kakvi mokri snovi.Ja volim sve u suvo. Odgovor Vam lezi ovdje ako kuzite sto zelim reci.
http://www.jutarnji.hr/fotoreportaza-s-tuskanca-i-pantovcaka-otkrivamo-najskuplje-nove-kuce-u-elitnim-kvartovima/1225641/

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Hehe.

Znaći, treba likvidnost. A to dođe samo sa transakcijom.

rekli ste da nema ispod 3500
evo kak nema kad se sjetim 2008
izrokali do milje sad pa sad tko se sa burzom igra
mora biti spreman i na gubitak(sva sreće da sam u tužbi)

Naravno sve je moguce. Ovo na lrh je bilo iskoristi sekundu i prodaj najjeftinije sto mozes. Ja svoju kolicinu ne bi izlozio na 3500kn, jer ne bi gurao cijenu dolje, vec
bi bio pokupljen. Za par dana ce se opet skidati po 3700kn.

izgleda da se predlaže uvođenje poreza na kapitalnu dobit sa 01/01/2016

www.lociraj-popust.com

New Report

Close