tko je kupio po 2400 super izlaz za godinu dana
a mi koji smo kupili po 6000 tužba stres 7 godina očaja
kaj da velim depresiva (utjeha je ostatak burze čast izuzecima)
tko je kupio po 2400 super izlaz za godinu dana
a mi koji smo kupili po 6000 tužba stres 7 godina očaja
Da. Ali da se vratimo nazad na 6000 treba pored dobrog poslovanja privući i nove ulagaće.
Jedino oni će dignuti likvidnost a bogame i cijenu 🙂
Pa da vidimo malo što se tu događa?
U cijeloj prošloj godini protrgovano je sa 1759 dionica uz promet od 3.778.395 kn, prosjek 2148 kn
Samo u ovom mjesecu (a koji još nije gotov) trgovano je sa 1196 dionica i promet je 4.219.598 kn, prosjek 3.528 kn
Unazad 6 mjeseci, promet je značajno rastao
travanj: 189.000 prosjek 2258 kn
svibanj: 205.000 – 2393 kn
lipanj: 461.000 – 2429 kn
srpanj: 1.341.000 – 2935 kn
kolovoz: 943.585 – 3265 kn
rujan: 4.219.000 – 3528 kn
Zanimljivo da prije 6 mjeseci da je netko želio prodati 100 dionica imao bi problem i srušio bi cijenu za 20-30%
Sada kupci “progutaju” od šale 100 komada iako je cijena za 50-60% viša.
Samo neka se betonira. Dionice kupljene na ovoj razini nece biti izlozene prije 4500kn.
cijena je narasla, ali kada napravimo omjer koliko je ovo bolja tvrtka nego prije godinu, dvije onda ne mozemo reci ni da je skupa.
Tvrtka je naravno bolja nego prije godinu ali rekao bi da je tu presudnije da su “bolji” investitori koji su počeli prepoznavati između ostalog i LRH.
Očekujem da će poslovanje biti još bolje, ali da će sad i konačno LRH doći u fokus ulagača. Volio bi da se kao prvo popravi situacija da je npr sa Arenaturistom u prvih 6 mjeseci 2014 protrgovano 23 mil kuna, a sa LRH samo 4,5 mil. Nadam se da je rast prometa u zadnjih par mjeseci pravac u kojem ćemo se nastaviti kretati i da će LRH uskoro u CROBEXturist pa zašto ne i u sam CROBEX gdje joj je svakako mjesto.
Za CROBEXturist koji se revidira u studenom imamo realne šanse jer se sad već trgujemo u više od 70% trgovinskih dana. Gleda se period 1.5.-30.10
Za CROBEX koji se revidira u ožujku moramo imati 90% dana trgovanja. Gleda se period 1.9 – 28.2 i nije loše krenulo, nadam se da će se novi ulagači potruditi držati likvidnost.
Nije nebitno biti u indexu, trgujte malo 😉
Ulaziti u CROBEX. To bi se mogla KD Victoria poigrat – naime svaki dan kupi jednu dionicu. LRH se ubaci u CROBEX. I onda dobiješ nove fondove, koje ne pitaju kakva je cijena. Znaći moglo bi biti proljeće 2015 jako lijepo 🙂
20h nalog na prodaji. Izgleda pritisak na 3500kn. Sumnjam da ima vise od tih 20 dionica. Sjecam se kako sam lrh kupovao jednu po jednu, pa me poklope sa 10komada i ja sretan.
Sindikat Istre, Kvarnera i Dalmacije traži preispitivanje otkaza u Liburnia Riviera Hotelima
Vaš link …
Treba si postaviti samo jedno pitanje:
Da ste poslodavac, i imate kvalitetnog radnka koji vam treba, dali bi tražili ovaj ili onaj model, poslovni ili osobno uvjetovani, lijevi ili desni razlog da otpustite tog radnika?