LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

slažem se s tobom u potpunosti…a osobno očekujem još jednu takvu sličnu transakciju…

vidjeti ćemo u četvrtak tko je tajanstveni kupac..

www.lociraj-popust.com

Možda konverzija snho => LRH? slični prometi…

mislim da je ili locista ili agram invest..i to da je uzeo dosadašnji kupac…šta mislite?

Pitanje? Ako se investicijski fond odlući u takav minus prodavati dionice to nije tako nevino – jer ulagaći bi mogli putem Hanfe tražit zašto na takav način, jer je vidljivo, da cijeli trg raste, da postoji interes i slično.

zašto misliš da je minus?

koliko se sjećam, oni su se pojavili u TOP10 unatrag godinu dana

www.lociraj-popust.com

Nije toliko stvar koliko zaradiš, nego kakvu relaciju ima na trzisnu cijenu – naime danas je bio paket prodan na 3500 a trgovalo se je na 3700. znaći, jeli moguće došlo do favorizirane prodaje, gdje su bili oštećeni ulagaći u fond (zašto fond menedžer nije stavio na poćetku na 3700 i onda puštao ponudo niže?)

mozda kupac zna nesto vise o portorozu? ovo je samo pretpostavka

mislim da je ili locista ili agram invest..i to da je uzeo dosadašnji kupac…šta mislite?

Pitanje? Ako se investicijski fond odlući u takav minus prodavati dionice to nije tako nevino – jer ulagaći bi mogli putem Hanfe tražit zašto na takav način, jer je vidljivo, da cijeli trg raste, da postoji interes i slično.

[/quote]

Koji minus? Fondu to nije nikakav minus osim mozda na dnevnoj razini. Ljudi su zaradili i idu dalje. Ovo nije bas likvidna dionica i normalno je da ako zelis izaci izadjes po cijeni na kojoj je istaknut bid.

Osim toga, sto vi Slovenci stalno kvocate? Kao da ste vi iz Finske, vi koji ste najveci burzovni smutljivci na Balkanu. Ako je tebi to jeftino, stavi sutra na 4000 kuna 600 komada na bid pa ti kupuj skuplje.

Fahrudin, hvala na komentaru.

Jos jednom – ako je prodaju napravio fond, koji ima ulagace: nije stvar sto je fond napravio plus/minus sa investicijom. Problem je u tome, sto nacin prodaje kaze, da se transakcija nije izvrsila na nacin, koji bi bio najbolji za ulagace u fondu. Prodavac je imao opciju stavljati male lote na ask, gdje su bile zadnje transakcije.

Odnosno, ako bi bilo sve ok, onda bi bilo svejedno ako se proda jos nize (sto na nelikvidni dionici mozes bez problema), a obrazlozenje bi bilo isto (fond zaradio (sada ili je zaradio 20% ili 50% je svejedno, jer je zaradio / u tom trenutku nema potraznje – odnosno ima ali puno nize).

znam da je to tezko za razumijet ali svake toliko se nađe koji ulagać u fondu, koji to prate i vole zajebavat. To su moja iskustva.

Ja nisam takav, samo sam podao svoje mišljenje.

Ako ti smeta, onda ga ignoriraj i rađe napiši nešto drugo o LRH.

oko Portoroža: najnovije info u novinima

A otkud vam to da je prodavatelj neki fond?
Koliko ja vidim, u top 10 nema fondova.
Ima samo 2 društva za upravljanje sa osnovnim računima, ne skrbničkim (za fondove).

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Dobra poanta Zlatek.

Baš zato smo pričali “ako” a ne da je to sigurno bio neki fond.

Fahrudin, hvala na komentaru.

Jos jednom – ako je prodaju napravio fond, koji ima ulagace: nije stvar sto je fond napravio plus/minus sa investicijom. Problem je u tome, sto nacin prodaje kaze, da se transakcija nije izvrsila na nacin, koji bi bio najbolji za ulagace u fondu. Prodavac je imao opciju stavljati male lote na ask, gdje su bile zadnje transakcije.

Odnosno, ako bi bilo sve ok, onda bi bilo svejedno ako se proda jos nize (sto na nelikvidni dionici mozes bez problema), a obrazlozenje bi bilo isto (fond zaradio (sada ili je zaradio 20% ili 50% je svejedno, jer je zaradio / u tom trenutku nema potraznje – odnosno ima ali puno nize).

znam da je to tezko za razumijet ali svake toliko se nađe koji ulagać u fondu, koji to prate i vole zajebavat. To su moja iskustva.

Ja nisam takav, samo sam podao svoje mišljenje.

Ako ti smeta, onda ga ignoriraj i rađe napiši nešto drugo o LRH.

Ma ok, nebitno. Nisam ni ja mislio da si ti smutljivac. To se tako kaze. Figure of speech. Da ne bude zabune meni je drago sto Slovenci sve vise dolaze ponesto uloziti i na nasu burzu… da ne ispadne da samo mi kupujemo po Sloveniji. [emo_namigusa]

New Report

Close