LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko je predao palicu danas?

Nemoj misliti na m2!

jel ovo bila kupnja pa se netko istresao il se tetko postavio na prodaju pa ga netko pokupio?

Ili je bilo poklapanje ili dogovorena prodaja. Kako god netko ocito vidi bolju priliku, a netko nam se pridruzio

POstoji još jedna mogućnost – iz šupljeg u prazno – odnosno, prebacivanje s jednog računa na drugi – a s obzirom na to tko se nedavno uključio ovdje, uopće me ne bi čudilo.

Ništa novo kod LRH?

Šejk onda nije došao pogledati staru damu?

akoje i dosao vidjeti onda sve ostalo rade njegovi pomoćnici. Njega trebaju samo za potpis (punomoći) da se ne zamara za takve detalje.

ma smjesni ste s tim princom čovjek nema interes za nista, ubili se ljudi cekajuci u hotelu s projektima , covjek je bahat sam tak al aj sanjajte o njemu

pepe7

Smjesni ili ne smjesni. Samo da je vise zanimanja za LRH 🙂

Liburnia Riviera Hoteli za 3,1 milijun eura prodali su Rusima vrlo atraktivne nekretnine, vilu i zemljišta u Medveji

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Opatija/Prvi-susjed-Todoricu-ruski-naftas-za-tri-milijuna-eura-kupio-terene-u-Medveji

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Dakle kao što sam pretpostavio otišlo je sve skupa, vila i obje parcele uz more. Jedino sam mašio cijenu. Računao sam da bi to moglo koštati do 2 mil eur iako su mi neki sugerirali da to vrijdi i više od 600 eur/m2. Budući da se radi o parcelama koje zbog specifične pozicije vlasniku praktično daju jedinome pristup i obalnom pojasu i to u dužini od preko 100 m govorili su mi da bi tu m2 mogao doći i 1.000 eur. Ja sam cijenu diskontirao zbog sporova koji su se vodili no vidim da je kupac i taj dio preuzeo na sebe!?!?
Prema ovom tekstu 2.921 m2 su plaćeni 1.200 eur m2 (3,1 mil eur + 420.000 eur)
U knjigama LRH to se vodilo po maksimum 2 mil kuna ako i toliko.
Kako ove godine imamo već 10 mil kuna izvanrednog prihoda od presude, sa ovih dodatnih 21,5 (23,5-2) godišnji konsolidirani prihod će biti preko 350 mil kuna, a dobit pogotovo ako se odluče iskoristiti povlasticu ide na najmanje 60 mil kuna.
Ova kupoprodaja je možda i mjerodavnija za daljnje procijene jer vila Magnolia je prodana dugogodišnjem zakupcu kojem su se dijelim priznala i ulaganja. Rečeno je da bi raskidanje nepovoljnog ugovora o najmu previše koštalo LRH pa je procijenjeno da se vila proda.

U 2 godine tako je LRH evo “zaradila” 60 mil kuna koje uopće nebi računali ako bi LRH procijenjivali metodom koeficijnta EV/EBITDA ili množenjem broja soba sa nekom cijenom. Što je još bolje takvih nekretnina ima još puno.

Nemoj misliti na m2!

Dalibore imaš li negdje popis hotela i vila s kategorizacijama gdje se vidi koje vile nisu u funkciji?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Naravno 😉
Evo sa brojem smj.jedinica
1. ZAGREB 63
2. VILLA SLATINA 14
3. IČIĆI 86
4. KUĆA pored MAGNOLIE i 4 bungalova 32
5. VILLA ZAGREB
*6. BELVEDERE LOVR. 30
7. VILA MARINA 25
8. MIRAMAR 32
*9. VILLA ATLANTA 21