čini mi se da su rusi po sudreg-u
Temeljni kapital
11.766.900,00 kuna
odgovorna osoba
Marija Khairova
PostDateIconsubota, 28. rujna 2013. 13:24 | PostAuthorIconAutor: Marija Khairova | PDF | Ispis | E-mail
marijaMarija Khairova rođena je u Moskvi gdje je završila englesku školu, a zatim i Fakultet povijesti na Moskovskom državnom sveučilištu “M. V. Lomonosov”. Neko je vrijeme živjela u Stockholmu (Švedska). U Zagreb je došla na poziv tvrtke INA, gdje i sada radi na ruskim projektima (između ostaloga radila je na projektu “Bijele noći”). Nekoliko je godina predavala rusku povijest na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Nedavno je postala sudskim tumačem za ruski jezik. Ima dvije kćeri koje uči ruskom jeziku i kulturi. U Marijinoj obitelji su i – dvije mačke i dva konja. Omiljene Marijine aktivnosti su: putovanja, nova poznanstva, druge kulture. Mnogo čita. Osim materinskim, ruskim, jezikom vlada i engleskim te hrvatskim jezikom, u nekoj mjeri švedskim i francuskim. Počasna je članica i suradnica Udruge za ruski jezik i kulturu, voditeljica Humanističke sekcije.
>da li ne vrijedi HIMR 90 mil eur nažalost. Jako bi volio da sam u krivu.
za par mjeseci svi će biti pametniji i/ili bogatiji/siromašniji za saznanje i novce.
Opatija je mali gradić i teško je sakriti ovakve informacije.
Što se tiče valuacija, ne znam više što da napišem nebi li se ogradio dovoljno. Ili ja nerazumljivo pišem ili ljudi čitaju ono što bi voljeli da piše.
Uzeo sam početnu cijenu iz CERPA za HIMR
Preračunao unazad neke cijene po smj.jedinicima
Onda sam sa tim cijenama izmnožio smještajne jedinice LRH
No nisam ja odredio cijenu za HIMR
Po meni je ona previsoka, ali kako vidim tržište “potvrđuje”” tu valuaciju
Još samo 30% do “ciljane” cijene
ne znam da li je ovo već bilo postano, a slučajno sam naletio pa postam
http://www.liburnia.biz/files/Godisnje-izvjesce-o-poslovanju.pdf
Jeli možda cijena vile ista kao temeljni kapital kupca?
Jeli ima ko na brzinu o kakvoj vili se radi?
nije neka vila, izgleda mi najlošija prema ostalima
imaš više o njima na stranici 808
Nikakva reakcija, postoji nekoliko jačih kupaca i čekali su da se prodaja skupi. A kako vidimo uvijek ima onih koji ako 2 dana nema kupnje spuste naloge. Ako je netko prije tjedan dana stavio 100 komada na kupnju po 3100 kn ne mislite da se valjda predomislio?
pa nije valjda dansnji rast reakcija na moguću kupnju HIMR?
Nije.