LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Plavac, blokada je na 271,29 ne vrijedi da stavljate na 279,99

Nemoj misliti na m2!

Pa sta ima veze sto je blokada? Ide drazba i provede se.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Plavac, blokada je na 271,29 ne vrijedi da stavljate na 279,99

Nema veze, naučio sam čekati, Jovanović se stavio na 308 kn, a bude se to opet uvrstilo, jer ima trgovne solidne….

HMST-R-A ide po 2 booka ….
dakle po tome je LRH min 5600

hahah opatija nije dubrovnik. Treba cekati himr

lako se je smjiati …
reci … po tebi je onda LRH manje… ili vise book-ova?

Ako bi isla u prodaju vrijedila bi mozda 2 booka. Ali ja ni jednu destinaciju u Hrvatskoj, osim Hvara ne bi usporedio sa Dubrovnikom. Sve ostale destinacije vrijede onoliko koliko firma zarađuje, jedino je Dubrovnik iznimka. Himr ce vrlo brzo u prodaju, pa cemo se onda moci tocnije odrediti vrijednost lrh.

hvala na odgovoru. zivi bili pa vidjeli.

Oko procjene bi se slozio sa daliborom. Mislim da lrh vrijedi 10 do 12 ebitda. To je negdje od 3200 do 3600kn. Za vise od toga ce morati raditi bolje. No imali smo rast i ja sam za ovu godinu da ostane ovako prilicno zadovoljan. Najvaznije je da nas vecinski ne smulja i zato smo sigurni dok je grad opatija in.

Mestrale ne bih poređivao ni sa jednom drugom tvrtkom, jer kako vec odavno tvrdim tamo ce cijena prilicno narasti ma sta god fundamenti trenutno govorili. Soba u Dubrovniku zarađuje 50 do 100% vise, nego ona na drugim destinacijama.

Za samu vrijednost Lrh je mozda bilo bolje prodati koju vilu i kupiti hotel Adriatic i time dosta podici poslovanje. Nadam se da uprava zna sto radi.

Samo što 10-12 EBITDA nije 3200-3600 nego 20% više
Nebi ja još uzimao u računicu cijene po kojima za sada samo pretpotavljamo da bi nešto moglo dovoditi.
Nije to tako daleko pa sačekajmo.
Isto tako uspoređivati Rab i Opatiju je velika greška.

Nemoj misliti na m2!

Ja sam uzeo podatke sa mojedionice. Slazem se da je opatija vrednija od raba, no u blizoj okolini smo imali jdra koja se cijenom nije nesto proslavila, a u samoj opatiji smo imali hotel adriatic koji je opet jeftiniji od rusevnih maestrala.

Prvo treba sačekati da se Maestrali realiziraju.
To što je određena početna cijena je velika stvar, ali nije mudro brojati novac dok smo za stolom.
Nije se jednom dogodilo da se stvari preokrenu i da sad mi prema početnoj cijeni računamo vrijednosti nekih drugih tvrtki je besmisleno.
I za Adriatc imamo “početnu” cijenu od 25-30 mil eur, a kolika će biti konačna ostaje za vidjeti pa se ravnati možemo po tome tek kad se isto dogodi.
Za JDRA uopće se ne zna koliko je koštala. Dogodilo se ono na što sam ja svojevremeno upozoravao, tj da je zbog načina na koji je EBRD bila unutra transakcija “zaobišla” dioničare.
Ne zna se za koliko je kupljen udio EBRDa.

Nemoj misliti na m2!

New Report

Close