LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Problem je u tome, što nema dionica na trenutnim razinama. I ta neaktivnost za investitore koje žele trgovati baš nije neki magnet.

međutim za nas ulagaće koji imamo malo duži horizont…strpljivo čekamo, da ide poslovanje u pravu smjer. Jer jedan dan, če EBIDTA biti blizu 200 mio kuna..a Ostoja će odlučiti za exit i tada će doći sve na naplatu. Naravno to je smjer, za koju neznamo kada će se desiti…ako će se desiti.

matejt, ništa nije sigurno ali to je vjerojatan smjer.

evo najavili su prvu investiciju za slijedeću godinu…kompletno renoviranje hotela Excelsior…prva,ali sigurno ne i zadnja investicija za slijedeću godinu:)
idemo naprijed punom parom!
http://www.remisens.com/hr/novosti-2014

Problem je u tome, što nema dionica na trenutnim razinama. I ta neaktivnost za investitore koje žele trgovati baš nije neki magnet.

međutim za nas ulagaće koji imamo malo duži horizont…strpljivo čekamo, da ide poslovanje u pravu smjer. Jer jedan dan, če EBIDTA biti blizu 200 mio kuna..a Ostoja će odlučiti za exit i tada će doći sve na naplatu. Naravno to je smjer, za koju neznamo kada će se desiti…ako će se desiti.

Mozda nekima smijesno pitanje ali meni nije.

Da li je moguće da Ostaoja proda SNHO a time i LRH prijeđe u tuđe ruke a da pri tome LRH cijena ostane … ha nebitna u tom slučaju.

Hvala unaprijed na odgovoru.

izgleda da još ima malih drhtavih ručica…pa kud po bidu kada sve ide po asku u zadnje vrijeme…

www.lociraj-popust.com

Naravno da je moguće

SN može prodati Nonnullus čiji je 100% vlasnik.
A Nonnullus ima dionice LRH
Na taj način bi SN dobio lovu, a većinski paket dionca LRH bi dobio novog vlasnika, iako bi formalno i dalje imao istog – Nonnullus

Mi bi na taj način saznali pošto je LRH prodana iako ne bi bilo javne ponude.
Al bi bar znali koja je ta cijena

Mozda nekima smijesno pitanje ali meni nije.

Da li je moguće da Ostaoja proda SNHO a time i LRH prijeđe u tuđe ruke a da pri tome LRH cijena ostane … ha nebitna u tom slučaju.

Hvala unaprijed na odgovoru.
[/quote]

Kako može cijena LRH-a biti nebitna kod prodaje SNHO??
Ako je ovo pokušaj drukanja… stvarno jadno

30,

Naravno da je moguće

SN može prodati Nonnullus čiji je 100% vlasnik.
A Nonnullus ima dionice LRH
Na taj način bi SN dobio lovu, a većinski paket dionca LRH bi dobio novog vlasnika, iako bi formalno i dalje imao istog – Nonnullus

Mi bi na taj način saznali pošto je LRH prodana iako ne bi bilo javne ponude.
Al bi bar znali koja je ta cijena

Baš me zanima kako je moguće, daj ne trkeljajte gluposti

imho lrh se neće prodavati odvojeno, nego će biti u igri i paket od opatije

ugl, zar mislite da bi netko ozbiljan izvana kupio 66% firme?!¨a razlika je 20-50 mln EUR za 100&tno vlasništvo, za posao koji će raditi slijedećih 100tinjak godina (ili više)

www.lociraj-popust.com

ja samo kažem da JE moguće

a šta će stvarno biti vidjet ćemo vjerovatno tek za koju godinu

moguće je i da Ostoja pokloni LRH…ali svi znamo da to neće učiniti…
smiješni su ovakvi postovi

ima lijepih 125 komada na prodaji do 3.500

evo prilika da kupac pokaže ozbiljnost 🙂

www.lociraj-popust.com

New Report

Close