LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moja isprika nisam gledao promet u toku dana vidio sam samo zadnju cijenu. Ok jedna dionica ali vidim da se i kupnja digla na 2500, a da prodaje ni nema više ispod 2650.

Ja samo vidim da se cijena kreće prema onim crtkarijama koje sam postao.

Nemoj misliti na m2!

Svakako je odličan indikator, da se polako vrača interes na LRH. Čekamo 2q rezultate.

da li znamo kada bi mogli objaviti fi 30/06

osim toga, mali komentar na jučerašnje trgovanje, mene je prilično razveselilo, jer bez obzira na relativno mali promet (koji je na ovoj dionici ipak značajan) vidimo da se pojavio kupac (tko god da je), koji je odlučio počistiti po asku na gore i postaviti novu letvicu. isto tako, bid se nalazi na 2500+, dok nema novog ask-a, tj čini mi se da je novopostavljeni nalog stavljen na 3500kn

imho očekujem 3000+ do kraja ljeta

www.lociraj-popust.com

sredina osmog?

ako malo bolja likvidnost stigne na LRH onda smo dosta brzo iznad 3000. nekih slobodnih dionica nema puno. ali istina je, da će se sa dizanjem cijene nači i novi kupci i novi prodavaći.

Croatia’s future: Costa Brava or Basque Country? – http://www.cnbc.com/id/101814472?hq_e=el&hq_m=62463&hq_l=22&hq_v=32809b7916

idemo dalje…opet po asku…

www.lociraj-popust.com

onih 59 se opet odmaknulo za sto kuna [emo_smijeh][emo_smijeh]

Izvješće očekujem već slijedeći tjedan, u LRH su vrlo ažurni po tom pitanju.
Ok jučer je bila samo jedna dionica po 2650 a danas je to ipak potvrđeno.
Ako pogledate onaj moj grafikon i kanal u kojem se dionica kreće vidjet ćete da je sad probijena središnja trend linija i sad smo u gornjoj polovici kanala i cijena bi ako se nastavi kretati po dosadašnjem obrascu trebala ići još dosta gore.

Nemoj misliti na m2!

ako se uzme da je kod preuzimanja sn-a cijena bila 2500(2250)ova cijena je smiješna(bolje stavit novce u banku) pogotovo ako se uzme rast ostalih turist.dionica (ne svih ali većina)gledamo samo imperial 400kn lrh bi trebao se trgovat u rasponu oko 4000kn
što je problem nema fondova ni nenada a i nas male su izlevatili tako da se nadam nekoj statifakciji makar na strasburu

Bila je nakon toga i 1500 kn pa je to lijepih 80% u manje od 3 godine.
Istina bilo je i boljih prilika, a možda ih ima i sada.
Evo vidim netko prognozira danas da će maestrali po 450 kuna u privatizaciju. Budući da će to brzo to je onda odlična prilika i sadašnjih 260 kn zar ne?

Nemoj misliti na m2!

@101
…. tako da se nadam nekoj statifakciji makar na strasburu

Ti vjerojatno ne ali tvoja djeca da …
Sorry ali 15-ak godina je razuman rok koji će biti potreban do NAPLATE!

>Budući da će to brzo to je onda odlična prilika i sadašnjih 260 kn zar ne?

Špekulacije su najvolantelniji oblik ulaganja ali srazmjerno tome i zarade su nevjerojatne…

Tko voli nek izvoli.

New Report

Close