LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da ne odgovoaram svakom pojedinačno.
Moja je praksa da ne pišem o postupcima na forumu iz već više puta navedenih razloga. Kao što su članovi već obaviješteni u pripremi je redovna godišnja skupština, (11.4.)
Članovi će uz poziv dobiti mailom informacije o svim postupcima koje udruga vodi.

Povodom
ustavne tužbe koju je Udruga podnijela protiv presude Visokog upravnog suda
RH kojom je poništeno rješenje Hanfe.

Tehnički govoreći, udruga nema niti jednu dionicu pa je to možda i bio razlog odbijanja.
Ima nas ostalih, dioničara, koji nismo ništa dobili od US-a … pa mislim da treba ipak malo još počekati.

Slučaj nadogradnje opatijskog hotela Kvarner preuzeo DORH?

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Opatija/Slucaj-nadogradnje-opatijskog-hotela-Kvarner-preuzeo-DORH

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Po meni malo pretjeruju. Mislim da je upravi važnije nego bilo kome drugom da hotel lijepo izgleda. Uz 2500 soba koje imaju toliko su bitne tih 10 da bi zbog toga unakazili hotel?
Pogledajte samo tu fotografiju, slikano je da se istakne taj krov. Kada se stoji ispred hotela isti se ne vidi. Sa lungomare također. Dali je ovo baš najsretnije rješenje ne znam, ali na krovu su bile i prije neke nadogradnje za lift pa je sada to “uklopljeno” u taj novi krov.

Nemoj misliti na m2!

DORH je postao klijentelistička agencija pod 100% političkim patronatom stranke na vlasti, kao recimo HANFA.
A sve je to zaslužan dr. Ivo i njegova opslužnici koji su ovoj gamadi omogućili dolazak na vlast.
Tako nam i treba kada kao narod nemamo genetske predispozicije da budemo svoji na svome nego uvijek nečiji sluge.

Evo moj doprinos:
http://www.dionicari-lrh.com/dokum/kv1.jpg
http://www.dionicari-lrh.com/dokum/kv2.jpg

Ovo drugo je fotomontaža, ali slikano je sa istog mjesta i morao sam je samo malo zatamniti jer je bio sunčan dan i obrisati staru kučicu lifta sa antenama koja je čak bila i viša od ovog novog krova.

Moglo je to ljepše, no začas bi našao i puno ružnijih intervencija po Opatiji

Sudovi redom ruše rješenja Hanfe iz Samodolove ere

Hanfa se nada da ce zbog novog nakaradnog zakona biti manje obveznih preuzimanja i to smatra boljim. U clanku mi je muka prebrojati koliko hanfinih rijesenja je palo na sudovima. Postavlja se pitanje dali nam handa treba, ako ne znaju radit?

DORH nije u Hotelu Kvarner

Vaš link …

Kvarner..[/url]

Ovo sa podjelom sadnica je zgodan primjer kako se TZ i lokalna uprava može potruditi da turistička mjesta izgledaju bolje.

Slobodna dalmacija:
Kvarner, pak, sa 70-ak otvorenih i uglavnom obnovljenih hotela spreman kreće u predsezonu, očekujući najmanje lanjskih 11 tisuća turista za Uskrs, pri čemu Opatijska rivijera prednjači brojem hotela i najavljenih gostiju.
– Svjesni smo da je u ovo doba godine najvažnije gostima ponuditi sadržaje i događanja i puno smo radili na tome s privatnim sektorom, pa ćemo tako imati proljetne gastronomske manifestacije, sajamska događanja, aktivni odmor na novim pješačkim i biciklističkim stazama, a za djecu traženje uskrsnih jaja, uskrsni doručak i niz drugih zanimljivosti – kaže dr. Irena Peršić-Živadinov, direktorica TZ-a Kvarnera.

Nemoj misliti na m2!

kad se očekuju rez za prvi kvartal i izvješća o tome?

trebalo bi unutar slijedećih tjedan-dva, mislim da su dosada bili dosta ažurni po tome pitanju

www.lociraj-popust.com

New Report

Close