LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DZS: Opatija u vrhu po ostvarenim rezultatima turističkih noćenja u siječnju

Nemoj misliti na m2!

Dakle, ekipa iz Djakovstine dobila prvostupanjsku, vise na webu od radio djakovo. Proces vodjen u ZG (a ne u Rijeci pljuc!!!!).

www.lociraj-popust.com

Treba ukinuti zastaru kad drzava prevesla grđane. Time bi se građanima barem mala vjerodostojnost vratila u institucije.

Presuda u korist malih dioničara Đakovštine[/url]

Opatija na HRT 4

Dujmić daje intervju….:)

Presuda u korist malih dioničara Đakovštine[/url]

Ova presuda ce potaknuti nervozu i na nekim drugim dionicama…

Tko je odvjetnik koji im je ovo odradio…?

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Lovran..

5 mil EUR za 114 hostelskih soba koje se prodaju po 23 eur ležaj u sezoni
To je cca 44.000 eur po sobi, a sumnjam da mogu napraviti više od 10.000 eur po sobi godišnje.

To je 40% skuplje po sobi od LRH na sadašnjoj cijeni, a LRH ipak radi cca 15.000 eur po sobi. Ne treba previše ulaziti u usporedbe jer sigurno je hostel sasvim druga računica nego hotel ali …

Nemoj misliti na m2!

To je bilo preuređenje? Koliko je ukupno ta investicija dosla po sobi? Tesko da se jedan hostel s krevetima na kat moze mjeriti sa lrh-om. No svakako jako dobro prosirenje ponude.

To je prodao sindikat HŽ-a prije 6-7 godina. Nisam nigdje našao nikakav podatak. Nisam siguran da je to bilo baš najtransparentnije budući da nigdje nisam našao ni natječaj, ni neku objavu. Iskreno nisam se nešto ni trudio.
Ionako je mjerodavnije ulaganje u Royal. Tu je Milenij uložio preko 200.000 eur po sobi.

Nemoj misliti na m2!

[emo_smijesak][emo_palacg]

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Opatija/Svedski-reumaticari-na-lijecenju-u-Opatiji

kako se samo betonira cijena na cca 2300-2400 KN.
nitko me ne moze uvjeriti da je to liparenje malih koji zaradjuju po 50-100 kn po dionici.

Mislim da je to radi presuda, ljudi su izgubili vjeru i zivce. A vjerojano time moraju pokriti i troskove. Ne znam koji bi bio drugi razlog stopanja cijene. Mozda Opatijin paket i namjestanje nekom?

New Report

Close