LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Natječaju za iskazivanje interesa za državne hotele objavljeni. I dalje se drže modela da država ne objavljuje nikakvu početnu cijenu. Kupci šalju ponude, isto se ne objavljuje pa na temelju ponuda država raspisuje netječaj na kojem mogu sudjelovati samo oni koji su dali ponude.
Bilo bi zgodano da se ponude i objave jer bi i nama pokazalo koliko zainteresirani vrednuju ovaj posao.
Trenutni Ev/ebitda
LRH 7,31
HIMR 7,77
HMST 13,77

Na više mjesta sam pročitao neke špekulacije da bu i LRH mogla sudjelovati kao kupac no ja nisam baš uvjeren u to. No zašto da ne daju i neko pismo namjere. Budući da je model natječaja takav eventualno pismo namjere ništa ne košta da predaju, a može se ispostaviti da cijena i uvjeti budu povoljni.

Nemoj misliti na m2!

Dujmić kao građanin i gradonačelnik

Nemoj misliti na m2!

Taj DUjmić ima komentare tipa Bandić, tek da nekaj velim.
Nadam se da je to vec skuzeno u narodu te da ce konacno u zasluzenu mirovinu skupa sa svojim kmerskim drugarima.

Dalibor je iznio dosta najava za opatiju. Mogao bi ovdje turizam na neki visi nivo. Zanimljivo kako je kupnja slaba, a onda dolazi metla i skida vece kolicine. Par nas vidi buducu vrijednost, pa pometemo sto ima.

vide i drugi buducnost ali nemaju “moći” to i potvrditi!
[emo_euro]

Je li netko dobio presudu sa Visokog Trgovačkog suda?
Ako je, molim na pm kontakt.
Hvala!

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Potvrdjena presuda TSa.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Svaki dan me poklopi koja dionica po bidu. U prosloj presudi je bio udar na bid, mislim da je proslo 100-tinjak komada. Sad opet mozemo ocekivati isto. Zalosno sto je ova nepravedna drzava ucinila svojim građanima.

Dalibor je iznio dosta najava za opatiju. Mogao bi ovdje turizam na neki visi nivo. Zanimljivo kako je kupnja slaba, a onda dolazi metla i skida vece kolicine. Par nas vidi buducu vrijednost, pa pometemo sto ima.

Opatija je trenutno jedno od većih gradilišta na Jadranu.
Ne znam dali se trenutno negdje gradi ili obnavlja toliko novih objekata.
Maržić, vlasnik novog butik hotela Bevanda krenuo je u gradnju novog objekta pored plaže Lido.Lido.. (35)
Milenij hoteli grade 2 manja hotela (56 i 120 soba)
LRH uz potpunu obnovu i dogradnju hotela Kvarner na 4*, od cigle do 4* obnavlja i 4 vile. (133 jedinice )
Uz to pri kraju je novi trgovački centar, počinje izgradnja zabavno trgovačkog centar i sprema se izgradnja aqua parka.

Ako su investitori krenuli u ne tako male zahvate onda je jasno da očekuju da se u Opatiji u narednim godinama dogode veliki pomaci. Milenij hoteli ulažu 18 mil eur, LRH 16 mil, Maržić 3 mil u Bevandu i 2,5 Lido.

Nemojte si računati kliko se ulaže po sobi i onda to uspoređivati sa trenutnom cijenom dionica. Zabolit će vas glava.

LRH je trenutno vrednovana po sobi 15-20% cijene njihove izgradnje 🙂

Nemoj misliti na m2!

Vidim, da se puno ulaže u sobe i krevete, jel možda ima nekih informacija o tome di će ti silni gosti parkirat ?

Je li netko dobio presudu sa Visokog Trgovačkog suda?
Ako je, molim na pm kontakt.
Hvala!

Ja dobio, mogu ti je poslat, ali bez jedne stranice. Ni nakon par mailova je nisam uspio dobiti od svojeg odvjetnika.. To vam je sustav dragi moji, nije to samo pitanje par sutkinja, nekog suda ili Linića, to je sustav u cjelini, koji ji na momente (tragi)komičan

Milenij hoteli ulažu 18 mil eur, LRH 16 mil, Maržić 3 mil u Bevandu i 2,5 Lido.

LRH je trenutno vrednovana po sobi 15-20% cijene njihove izgradnje 🙂

Kakvo računico ima Milenij?

New Report

Close