LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.remisens.com/hr/

gdje nabavljaš ono sa slike
opasno te pere

Ne pere me nista. Sada stoji lijepa slika karnevala, ali za tu pocetnu sliku znaju stavit svasta. Ovi bijeli rombovi sa strane su mi totalno bzvz, no mozda je to neki stih aristokracije. Ako kliknes na smjestaj ne mozes kliknit i na hotel, vec moras na ime hotela da bi dobio slike. A onda imas cak 4 slike o pojedinom hotelu. Meni je to sve nedoreceno i puno bolju predođbu mi nudi booking.com
Ako kliknes na kamp dobijes slike- zena lezi na travi, obitelj seta, dvije case sa vinom i hvala bogu 2 slike iz zraka gdje barem malo vidis na sta to lici.

ma je i meni se ne sviđa i pisao sam na forumu kak

je loša a valjda ovi iz uprave znaju za dizajn

bude ih darko sve poskidal ko golube u kaštalama

Sve za profit, cak i unistavanje spomenika 0 kategorije. Meni osobno ovako ljepse izgleda.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Opatija/Modernizacija-ili-kulturocid-Hotel-Kvarner-nadograduje-kat

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?s=375d87491e763818cb91dd115a18a928&t=867794&page=39

evo malo više slika o rekonstrukciji hotela Kvarner i ville Amalie
novih 10 soba u hotelu i 23 sobe i apartmana u villi Amalia koja se nalazi pored hotela

Ta se nadogradnja iz blizine uopće ni ne vidi jer je malo uvučena i sigurno ima razloga zašto je to napravljeno. Joj što volim kad se odmah nađu ljudi kritizirati. Zar misle da Ostoja želi poružniti hotel? Pa njemu je sigurno više stalo da to izgleda bolje i ljepše nego drugima. Nije lud da zbog 10 soba nagrdi hotel, pa imaju još 2400 soba u LRH.
Osobno volim ovakve zahvate. Zgrada Gorovo u Opatiji izunutra mi je odličan primjer kako to treba raditi. Kombinacija secesije i modernih interijera pa i nadogranji je po meni nešto što bi trebali forsirati. Pogledajte Beč. Pun je interpolacija. Spajanja modernog i klasičnog.

Gorovo interijer
Operetta

Nemoj misliti na m2!

Išao sam malo pogledati što se sve događa u Opatiji i Rivijeri
LRH investira oko 112 mil kuna
Milenij hoteli oko 140 mil kuna
Graža i trgovački centar 55 mil kuna
Bevanda butik hotel 25 mil kuna

Najava velikog zabavnog i trgovačkog centra “KUK Project”
Najava velikog aqua parka na Triesteni
Napravljena studija i prilagođen UPU za aqua park
Agrokor preuzeo tvrtku koja ima koncesiju na Slatinu i autokamp na Triesteni

Prilično su oživjele investicijske aktivnosti?

Nemoj misliti na m2!

Turizam…[/url]

Lijepo je što su se sjetili LRH
Pokvarili bi im tablicu sa rastom EBITDA od 127,4 % !!!!!
Najbolji je po njima Arenaturist sa 21%
Slijedi Maistra sa 19%
HUPZ sa 6%

Ok reći ćete da je to zbog izvanrednih događaja prodaje vile i kupovine HCVT ali LRH je i bez toga podigla konsolidirani EBITDA za 23,4% (prema izračunu uprave), a sama matica je imala rast EBITDA oko 36% !!!! (sa 51,7 na 70,6 mil)

Nemoj misliti na m2!

Placeni clanak. Apsolutni pobjednik je lrh, iza nje dolazi himr, pa tek onda arnt,slrs…

evo stavili su i slike rekonstrukcije vila Belvedere, Atlante i Else

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?s=f8843e161b1a7ddc5f67adab9d1cfa81&t=867794&page=40

@kanabis

Istina HIMR je narastao EBITDA 22,4% što je bolje od Arene.
No Arena ima EBITDA maržu samo 25,03% pa na skoro istom prihodu kao LRH je to samo 74 mil kuna prema 117 mil kuna LRH

Uz to Arena je dužna skoro 400 mil kuna tj duplo više nego LRH
Financijski rashodi su im 2,5 puta veći
EV/EBITDA je 10,8 !

Kad bi se LRH tržio na istom omjeru to bi bilo na 3.650 kuna !!!!

Vi koji zazirete od Ostoje trebali bi malo pročitati izvješće Arenaturista 🙂

Prvo Gazde su Arenaturistu posudile novac uz kamatu od 15% godišnje na početnu glavnicu! Glavnica ni kamata se ne plaćaju nego se dodaju na dug tako da će po isteku 2021 Arenaturist biti dužna 190 mil kuna tj 25 mil eur
2009 su dobili pozajmicu od 9 mil eur
Oni to prikazuju kao da je kamata 7,5% jer se ni glavnica ni kamata ne plaćaju. No ako obrnemo priču meni ipak ispada da bi kamata morala biti 9% da se iznos od 9 mil eur pretvori u 25 na taj period.

Sve u svemu tvrtka godišnje 2-2,5 mil eura daje vlasnicima ali ne i dioničarima. Ima tu još nekih meni čudnih stvari oko vlasništva i plaćanja troškova za reklamu i propagandu tvrtki AT Hoteli Medulin d.o.o. od 8 mil kuna godšnje, što se onda prebija sa nekim uslugama koje im se zaračunavaju u približno istom iznosu. AT Zlatne stijene, Hoteli Medulin i Turistička naselja sve d.o.o. koji su u vlasništvu gazde a ne Arene. Na sudskom registru ih potražite kao ARENATURIST Zlatne stijene d.o.o. itd.
To će reći da Arenaturist nije vlasnik tih tvrtki niti te imovine!!

Kad ovo pogledam onda mi stvarno nije jasno zašto stalno “ogovarate” Ostoju?
LRH je ultra super savršeno transparentna tvrtka.

Nemoj misliti na m2!

Dalibore odlično si u tom zadnjem postu napisao u čemu je najveći rizik ulaganja u lrh….:)

New Report

Close