LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I to tih 30 sto se skupi bi te vjerojatno isto nazvalo burzovnim spekulantom.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Neće ni on dugo više iako svaki dan je jedan dan previše.
No glede tih strahova.
Vidim da ste svi isprepadani.
No razmislite malo.
Koliko ima dionica izvan ovih kod Ostoje i Opatije
28.000 tj nekih 9%
Ima tu i nekih fondića i CO
A i u ponudama se nikad ne jave svi.
Ajmo reći da je u pitanju 15.000 dionica
15,000 dionica po 3200 ili 6000 kn je razlika od 42 mil kuna tj 5,5 mil eur
Nije malo slažem se
Ali netko će potrošiti 220 mil eur da kupi ostalih 91% i onda će praviti problem oko 5 mil eur za ostatak?
Isplatiti će Ostoji za njegov dio 75 mil eur na račun a ostatak u zagorčevim dijamantima? I to će mirno gledati Ostojini partneri iz SNHO i zajedno sa nama vikati IIIAAA IIIAAA
Koliko košta da operete 75 mil eur? Manje ili više od tih 5 mil eur koje će uštedjeti na pohlepnim malim dioničarima?

Ali slažem se da je novi Zakon o preuzimanju glup i treba pokrenuti inicijativu da ga se mijenja čim ove b.dale siđu s vlasti i povedu onog poltrona sa sobom.

Nemoj misliti na m2!

>Ali slažem se da je novi Zakon o preuzimanju “g l u p” i treba pokrenuti inicijativu da ga se mijenja čim ove b.dale siđu s vlasti i povedu onog poltrona sa sobom.
Kada je bila rasprava u Saboru, nisam primijetio da je itko iz HDZ-a imao na tu temu nešto protiv … ili nije razumio o čemu je riječ (što mi je vjerojatnije) ili mu sve to paše (što također ima smisla).
U svakom slučaju silazak ovih s vlasti neće donijeti promjenu u ovom dijelu zakona jer ispada da to svima na vlasti paše!

Ostariti ćemo do daske…

Nitko to ne razumije, ako se želi nešto mijenjati treba zainteresirati nakog kome to treba. Nedavno sam pročitao da se osniva neka Udruga investitora. Misli da to i fondovskoj industriji koja je trenutno nigdje, također važno. No i tu se neke stvari uskoro mijenjaju. Bio neki dan u banci i bogami mi osobna bankarica spomenula i neki fond njihove banke. Stidljivo i bojažljivo ali ipak su dobili naputke da ga nude.

Nemoj misliti na m2!

>Ali slažem se da je novi Zakon o preuzimanju "g l u p" i treba pokrenuti inicijativu da ga se mijenja čim ove b.dale siđu s vlasti i povedu onog poltrona sa sobom.
Kada je bila rasprava u Saboru, nisam primijetio da je itko iz HDZ-a imao na tu temu nešto protiv … ili nije razumio o čemu je riječ (što mi je vjerojatnije) ili mu sve to paše (što također ima smisla).
U svakom slučaju silazak ovih s vlasti neće donijeti promjenu u ovom dijelu zakona jer ispada da to svima na vlasti paše!

Kad su prvi puta isli mijenjati Suker je prigovarao s dobrim argumentima. Ovo zadnje nisam gledao prijenos.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

http://www.business.hr/ekonomija/turisticki-promet-na-kvarneru-u-sijecnju-u-porastu

eto kak rade ovi ostojini hhhaha

Njegovi ili susjedni? Vidim da se netko od cuvenih strucnjaka zali da hoteli lrh ne mogu zadovoljiti 5 zvijezdica, na sto mu je uprava rekla da zvijezdice i tako ne sluze nicemu. Obicno gdje god da dodjem, ako je rijec o starogradnji imamo ogromne sobe sa visokim stropovima. A ova burzoazija je navodno u opatiji gradila mini sobe. Nevaljaju ni stari hoteli, jer i oni imaju mini sobe. Nevaljaju ni novi hoteli, jer se kod njih stedi na prostoru, te imaju mini sobe hahahha. Kakve stu to gluposti.

Dalibore koliko je sama lrh, bez hcvt u 2013 god imala soba u upotrebi?

E bravo 101 konačno da i ti obajvljuješ neku pozitivu.
Umorih se više od pljeskanja Ostoji sam :)))

Nemoj misliti na m2!

ma treba nas držat nisko nitko neće vanka

(družimo se tužimo se )

ako ode preko 3000 panika budu nas napustili i penzići

i mali ovako je najbolja cijena i za kupovinu i trgovanje

Ovu cuvenu objavu nisam ni vidio. Pomislio bi covjek da propadamo. Ukupni prihodi su narasli na 330 milijuna. Nema nikakvih postotaka, ni niceg. No zato imamo postotke koliko je manja dobit i koliko su veca zaduzenja [emo_smijeh]

Liburnia Riviera Hoteli: dobit 15,9 milijuna kuna

Nije mi jasno zasto malo vise truda ne uloze u internetske stranice. Svatko tko razmislja o njima ce zaviriti malo na njihovu stranicu. A tamo skoro nista nema, osim beskrajnih tekstova i kompjuterskih montaza.

Evo kako to radi netko u susjedstvu:
http://www.milenijhoteli.hr/hotel/hr/portfolio/grand-hotel-4-opatijska-cvijeta/

Solaris Sibenik
http://www.solaris.hr/

Imperial Rab
http://www.imperialrab.com/

New Report

Close