LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moguce. Ali sa druge strane, nije svaki dan da mozes na brzaka pokupiti 100 dionica LRH…a ne zaboravimo i to: neko izlazi, a drugi ulazi.

Nadam da dugorocni dionicar 🙂

Ne mogu biti siguran, ali mi se cini da je netko jadranku zamijenio za lrh. Jako pametno odrađeno.

Kad bi ja mislio da moje pisanje koje je “pozitivno” može utjecati na rast cijene nebi baš pisao jer ipak mislim dionicu još kupovati, a ne prodavati na ovim +-10 razinama. Kad bi bilo likvidnije možda bi i koristo nešto veći spreed i hvatao razliku na 10ak komada. Ali zadnji rast je pokazao da se tako može ostati bez dionica koje onda moraš platiti i 10-15% više da bi ih vratio pa se ne igram.

Nemoj misliti na m2!

još jedna tužba manje, recept im pali ….

iscrpi, izludi, …

ljepo ste mogli izaći DO 2500

sad malo pad pa možda BUDE SLJEDEĆE GODINE

Netko mi je neki dan rekao da se nije uspio registrirati na one linkove što sam postao kao izvore. Evo sad sam vidio da je bloger objavio linkove na neku stranicu gdje su ti PDFovi dostupni.
HVS..
Ako već ulažete u hoteljerstvo registrirajte se na http://www.hvs.com/ starija izvješća možete čitati i bez pretplate.

Nemoj misliti na m2!

ljepo ste mogli izaći DO 2500

sad malo pad pa možda BUDE SLJEDEĆE GODINE

Možeš malo argumentirati, zašto imaš takva očekivanja?

Želi kupiti još koju :))

@101

Šalim se, naravno, i ja bi još kupovao (nemam sad još novaca, a bojim se da će izvješće prije nego ja skupim novce)
Prošle godine je objavljeno 11.2. a koliko čujem na božićnom domjenku Šehanović je već predstavio rezultate poslovanja u 2013, najavio planove i predstavio projekcije za naredne godine.

Nemoj misliti na m2!

ma pustite mi 101dinicu

on je pjesnik

i tako je tih 101 do sada pomnožio bar sa tri [emo_namigusa][emo_cool]

od pada 2007 uvjek je dion,. imala oscilacije

do 2800 hanfa (2009) sn (preuzimanje) ali 2800 nije
prošla u ovih 6 godina a ja sam u dionici od 2005

kako darko kaže tako i bude

I 9 god nisi nista prodavao? Ne znam kakve su price tada isle,no rast od 100% bi me previse svrbio da ne prodam.

ma ne prodavao sam samo govorim da za prijelaz preko 3 treba darko

i neki kupac

New Report

Close