LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pridruzujem se tvrdnjama avaxa, cijena nekretnina tj. imovine Liburnie je mnogo, mnogo veca od sadasnjega vrednovanja u bilanci, a time i u ovome letargicnome trzistu…sam realni BV je iznad 7000 kuna sigurno…

smatram da ce ova dionica dozvijeti uspon nakon razrijesavanja spora sa SNHO, koji bi se po mojemu misljenju trebao razrijesiti najkasnije na pocetku mandata nove Vlade….

sam postupak revalorizacije uz postojecu nisku razinu dugova omogucio bi lakse i povoljnije zaduzivanj ( povecanje kolaterala – vrijednije imovine), te pokretanje investicijskog ciklusa i povecanju kvalitete hotela…

kada to trziste osjeti prijeti na let u jos neslucene visine visine

PRODAJA DIONICA PTKM JE ISTO ŠTO I PRODAJA ZEMLJIŠTA PRIJE POČETKA IZGRADNJE AUTOCESTE

vjerojatno će još to malo dolje zbog najavljenih IPO-a, ali s druge strane mogući pad je odlična prilika za dokup…dugoročno, odlična dionica za zbrajanje prinosa i miran san

Je, sad je pravi trenutak za dokup (ja sam i danas dokupio), samo mi nije jasno što ostali čekaju? Pad na 6000 kn? A tko bi to mogao prodavati da sruši cijenu na 6000 kn i kojim dionicama? Zar mislite da bi ekipa iz top10 dozvolila da im po toj cijeni uzmete dionice ispred nosa? Ovo sad puštaju da kupujemo jer je to sve sitna prodaja po 1-15 komada i to im nije zanimljivo, zato treba iskoristiti šansu dok spavaju [smiley2] Kad se oni krenu podebljavati LRH je tik-tak opet na 7000 kn, ali onda neće stati na toj cijeni.

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 252.917 83,57 Osnovni račun
2. KD BPD D.O.O. 2.461 0,81 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./PROSPECTUS JUGOISTOČNA EUROPA OIF S JAVNOM PONUDOM 2.000 0,66 Skrb. račun
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 1.884 0,62 Skrb. račun
5. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 1.788 0,59 Skrb. račun
6. CROATIA OSIGURANJE D.D. 1.530 0,51 Zast. račun
7. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 1.501 0,50 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 1.470 0,49 Osnovni račun
9. ABANKA D.D. 1.005 0,33 Osnovni račun
10. PBZ D.D./NOVA LJUBLJANSKA BANKA 988 0,33 Skrb. račun
Ukupno: 88,40

Prvih 10 drži blizu 90% dionica i ne misle prodavati ispod 7000 kn, a vjerojatno ni ekipa od 10.-15. mjesta. Zato, ne poklanjajte jeftino LRH ispod 7000 kn.

Ignore: KressoM, delux

Ako cijena padne na 6000, pojavit će se na kupnji support od oko 3000 komada. IMHO.

ma dionica je odlična, tu se vjerojatno svi slažemo, ali uvijek postoje pizdeki koji su u nju upali s marsa, i sad zbog pada panično prodaju tih svojih 2-3 komada, a Slovenci marljivo kupuju…ja mislim da bi to moglo kratkoročno, zbog razloga koje sam već naveo, čak i ispod 6000 kn, ali gledam na to pozitivno, slijedi odlična kupnja uz lijep diskont…samo neka prodaju, ja ih čekam

U općoj euforiji, samo poznatoj sudionicima gradnje pruge Brčko-Banovići u nekim starim socijalističkim vremenima, iznešenoj prije par tjedana na starnicama ove teme, kada sam spomenuo da bi po prodaji dionica od strane SN, ovo moglo pasti, bio sam na tapeti nekih kolega.

Kao da je sam Ostoja pisao na ovoj temi: kupite, kupite, kupite….[smiley2]
A moglo si i bolje proći.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Mislim da sam negdje čitao da je revalorizacija već napravljena. Samo ju treba objavit. Jel zna netko nešto više?

Only God, Muammar and Libya!

Dodirnut doljnji bollinger, RSI ispod 30.

RSI se prikazuje na skali podijeljenoj između 0 i 100, s tri podjele, na vrijednost “30”, zatim središnju liniju koja označava vrijednost “50” te vrijednost “70”. Kad RSI vrijednost padne ispod brojke 30, smatra se da je dionica podcijenjena (oversold), a ako je vrijednost iznad 70, smatra se da je precijenjena (overbought). Promjena vrijednosti RSI indexa, u skladu s ostalim pokazateljima, može značiti promjenu kretanja cijene (vrijednosti) dionice (trend reversal).

Kolega Monte, krivo ste preveli i nehotice jako izmjenili smisao termina:

o-ver-sell (oh vuhr sel’) v.t. <-sold, -sell-ing>
1. to sell more of than can be delivered.
2. to sell too aggressively to.
3. to emphasize the good points of excessively; praise too highly.

o-ver-buy (oh vuhr bie’) v. <-bought, -buy-ing>
v.t. 1. to purchase in excessive quantities.
v.i. 2. to buy regardless of one’s needs or financial means.

btw, danas bas ga majstorski navlace na 6300, izgleda da se sprema kontranapad ma sta ko imao za reci o tome.[smiley2]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Kolega Harmin,
slažem se da LRH navlace na 6300 i to veliki igraci, sto navodi na skorasnji uzlet.

Sto se tice RSI pogledaj sljedeci link:
http://www.cartmann.com/category/skola-ekonomije/page/2/

Vukli su i navukli, na 6200 čekao je jedan veliki nalog na kupnji s oko 450 komada, dio je prošao, a dio čeka sutrašnje paničare ako ih bude. Baš me zanima tko je od većih danas dokupio [smiley2]

K:
6210,00 2
6200,00 351
6162,00 10
6161,00 42
6160,01 13

P:
6250,00 25
6289,00 1
6299,00 10
6339,99 13
6399,00 11