LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo neka ona nastavi sa radom kao i do sada, neka obnovi hotele koje ima u planu…

Ovdje će najveći rat biit kada Ostoja odluči da ovo ide u prodaju, vidjeti ćemo ondakoliko je podcjenjeno i koliko vrijedi svaki hotel, vila, zemljište….
samo stpljenje je potrebno, a pošto nas je većina ovdje zarobljena u tužbana i onako nam se nigdje ne žuri…

Da se samo nebi dogodilo da Ostoja nađe kupca za LRH po pravoj cijeni, a da vas onda proganja Opatija da joj prodate dionice po 6000 kuna jer ih je Ostoja prodao po 12.000 [emo_smijeh]

Nemoj misliti na m2!

Neka slobodno proda i neka nas Opatija proganja d ajoj damo dionice..

ovaj put po 6250 i kamate u iznosu 14% godišnje, za ove tri godine sudovanja smo prošli čarobnu brojku od 10 000 kn ako sve bude ok.

onda se prebaciti malo u SNHO ili DLKV…čisto špekulativno…::))[emo_cool]

Nije mi jasna ova ZSE. Dalekovod koji je u predstečajnoj nagodbi, što znači da postoji i neka vjerovatnost da ista ne uspije i da ode u stečaj se trži na nekih 0,66 booka, a radit će smanjivanje kapitala i dokapitalizacija po nekim nebuloznim cijenama.
S druge strane ovdje imamo tvrtku koja radi dobit, ima imovinu koja vrijedi barem duplo nego piše u knjigama, na računu imaju novaca da kupe skoro cijeli dalekovod po ovoj cijeni na burzi, nisu nikome dužni i nitko da kupi ni jednu jedinu dionicu 🙂

Nemoj misliti na m2!

Kolega, koja cijena te interesira? Zemljište kraj mora u Opatiji? 200 €? Toliko košta običan teren, tamo gdje mora ni ne vidiš, vrijedi suhog zlata, možda danas nešto manje, ali ja bi kupio odmah za 200 €! multipliciraj sa 2, 3 ili već koliko hoćeš, takvi tereni se ne prodaju, a ne može se ni graditi ništa u zoni od 1 km od mora, koliko mi se čini, pa ti onda vidi koliko to vrijedi!

Kamelija, simbol Opatije!

Novi list..

Nemoj misliti na m2!

Tko je doveo Skansi i Ferlana u LRH (naime: čiji ljudi su)?

Pozdrav,

M.

najbolji scenario bi bio da je ovo dvoje Ostoja maknuo jer nisu iz njegove branše,a on sam da je naumio prodati LRH, čemu su se oni protivili…. [emo_smijesak]

Dujmić: Ne smijem komentirati događaje s Nadzornog odbora LRH

Nemoj misliti na m2!

Ide ljeto….podebljana LRH za 17 kom….

neka bude 20 mil dobiti iz poslovanja i od one vile 30 mil to bi bilo čistih 50 mil.
To bi bilo za prošlu i ovu godinu dobiti oko 220 kuna po dinoci.
Bolje je i perspektivnije ovo nego ovi naši gubitaši po HR….[emo_palacg]

Meni se čini da bi nas Ostoja mogao i iznenaditi. Rekao bi da ima nešto u ovim glasinama o akvizicijama izvan Kvarnera. LRH je pun novaca, a za 35 mil kuna koliko su ovdje dobili za jednu jedinu vilu južnije se mogu kupiti cijeli hotelski kompleksi. Činjenica da su te firme u gubicima ali ta je igra već poznata, i kako je i zašto do toga došlo.

Nemoj misliti na m2!

Neko se vrlo ugodno isrcava na 2000 sa deseticama.
A ima i finu podršku na bidu.

Blaženi skriveni nalozi. [emo_mrgud]

New Report

Close