nastao bi dernek i da 3000 probijemo što nije nemoguće
ma gledaj sreće probijemo 2000 i svi u delir.
a 2011 bila ponuda na 2250 plus kamata od 8% cijena 2600
tko nije izašao na ponudi ilimu je to čisti gubitak
Ma zašto samo 8% kamata, trebalo je prodati po 2250 i kupiti npr INU po 1600 kuna i sad bi umjesto jedne dionice LRH imao već i tih 6000 kuna za koje si danas mogao opet kupiti 3 dionice LRH pa kad one narastu na “samo” na 3000 kuna imaš i više nego u tužbi.
To je kao ono kad zarađuješ više ako trčiš za taxijem nego za tramvajem.
ma ne dali
bit je u tome da si ostao u istoj dionici
kupio čekao 2god i sad si sretan što je dvije
čak i frane koji ima dobar ulaz na dvije je puš
“puš” je ako proda po 2000, a ako ne proda onda i nije jer to što piše na ovoj gledalici nije baš neko mjerilo vrijednosti.
A mogao je i prije 5 godina kupiti stan u mojoj zgradi kreditom u švicarcima. Cijena vrlo povoljnih 2000 EUR. Sad se ne prodaju ni po 1500, a švicarac je srećom pao na 6,2. Kredit si uzeo po na tečaju 4,5. Na stanćiću od 50m2 popušio si pola, dužan si 140.000 EUR a stan ti vrijedi 75.000. Kamate da ne računam.
Ako si kupio LRH i po 6000 jednom češ dočekati da budeš i na 0, ali ovaj stan otplaćuješ još jedno 20 godina i svaki mjesec se pitaš od čega i po svemu sudeći platiti ćeš s kamatama jedno 4 takva stana i nemaš baš nekog izbora.
Mislim da sam otišao predaleko od teme.
Ajmo bolje još malo pozitive.
Jučer na TV-u najave za predsezonu. Opatija bilježi najbolje rezultate u bookingu, ispred Umaga.
@101
jesi li i ti vidio prilog? Ja sam vidio sliku i Opatiju na prvom mjestu ali nisam dobro čuo tekst jer je žena nešto klepetala.
Tražim danas po netu ali nisam uspio naći. Netko drugi?
"puš" je ako proda po 2000, a ako ne proda onda i nije jer to što piše na ovoj gledalici nije baš neko mjerilo vrijednosti.
A mogao je i prije 5 godina kupiti stan u mojoj zgradi kreditom u švicarcima. Cijena vrlo povoljnih 2000 EUR. Sad se ne prodaju ni po 1500, a švicarac je srećom pao na 6,2. Kredit si uzeo po na tečaju 4,5. Na stanćiću od 50m2 popušio si pola, dužan si 140.000 EUR a stan ti vrijedi 75.000. Kamate da ne računam.
Ako si kupio LRH i po 6000 jednom češ dočekati da budeš i na 0, ali ovaj stan otplaćuješ još jedno 20 godina i svaki mjesec se pitaš od čega i po svemu sudeći platiti ćeš s kamatama jedno 4 takva stana i nemaš baš nekog izbora.
Mislim da sam otišao predaleko od teme.
Ajmo bolje još malo pozitive.
Jučer na TV-u najave za predsezonu. Opatija bilježi najbolje rezultate u bookingu, ispred Umaga.
dakle sada treba uzeti kredit u CHF i kupiti LRH? :))
Ma neee!! Treba kao Linić sada se zadužiti u dolarima kad je dolar na preko 1,3 EUR . On sigurno zna da će dolar još padati.
Evo jedan tekst o prodaji vila od koje se na kraju odustalo. Jutarnji list…[/url]
Ponuđeno im je za te 2 vile koje su prema tekstu potpuno devastirane i u najlošijem stanju nekih skoro 30 mil kuna. Ako je tih vila 10ak po procijeni iz teksta vrijede između 2 i 5 mil eur, i uzmemo srednju cijenu od 3,5 dođemo do iznosa od preko 250 mil kuna u “mrtvom” ali vrlo utrživom kapitalu. To je 800 kuna po dionici!!
I to su samo vile u Lovranu. Evo jedne iz Opatije koju je “čuvao” jedan gospodin i iznajmljivao za svoj račun. Novi list..
Spominju da je bio dioničar LRH pa da ju je “posvojio” na ime nekog sporenja oko prodaje imovine društva?
@ 101
Možda bi i mi mogli dobiti bar neku malu sobicu u hotelu?
Čudo je ova LRH što god zagooglaš eto nekog skandala na račun imovine i vrijednosti firme. Ako se samo to počisti i zaustavi bit će super.
…čak i frane koji ima dobar ulaz na dvije je puš
Ma nisam puš u zaradi sam 10%,ali mene 10% interesira na neke druge znatno krace rokove(koji se mjere u danima) nikako godisnje ili ne daj Boze visegodisnje.
Znam da sam dosadan, neću više, i sebe sam uvjerio 🙂
Evo još samo jedna sitnica oko vila:
Vila Danica u pretvorbi je procijenjena na: 623.000 DEM
A Lauriana (Jadran) na 1.166.000 DEM
Zajedno 900.000 EUR (sigurno ih nisu revalorizirali, mogli su im samo do danas umanjiti vrijednost), a postigle su cijenu od 3,6 mil EUR!!!