LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nastao bi dernek i da 3000 probijemo što nije nemoguće

ma gledaj sreće probijemo 2000 i svi u delir.

a 2011 bila ponuda na 2250 plus kamata od 8% cijena 2600
tko nije izašao na ponudi ilimu je to čisti gubitak

Ma zašto samo 8% kamata, trebalo je prodati po 2250 i kupiti npr INU po 1600 kuna i sad bi umjesto jedne dionice LRH imao već i tih 6000 kuna za koje si danas mogao opet kupiti 3 dionice LRH pa kad one narastu na “samo” na 3000 kuna imaš i više nego u tužbi.

To je kao ono kad zarađuješ više ako trčiš za taxijem nego za tramvajem.

Nemoj misliti na m2!

ma ne dali

bit je u tome da si ostao u istoj dionici

kupio čekao 2god i sad si sretan što je dvije

čak i frane koji ima dobar ulaz na dvije je puš

“puš” je ako proda po 2000, a ako ne proda onda i nije jer to što piše na ovoj gledalici nije baš neko mjerilo vrijednosti.

A mogao je i prije 5 godina kupiti stan u mojoj zgradi kreditom u švicarcima. Cijena vrlo povoljnih 2000 EUR. Sad se ne prodaju ni po 1500, a švicarac je srećom pao na 6,2. Kredit si uzeo po na tečaju 4,5. Na stanćiću od 50m2 popušio si pola, dužan si 140.000 EUR a stan ti vrijedi 75.000. Kamate da ne računam.

Ako si kupio LRH i po 6000 jednom češ dočekati da budeš i na 0, ali ovaj stan otplaćuješ još jedno 20 godina i svaki mjesec se pitaš od čega i po svemu sudeći platiti ćeš s kamatama jedno 4 takva stana i nemaš baš nekog izbora.

Mislim da sam otišao predaleko od teme.
Ajmo bolje još malo pozitive.
Jučer na TV-u najave za predsezonu. Opatija bilježi najbolje rezultate u bookingu, ispred Umaga.

Nemoj misliti na m2!

izgleda dali da smo sami u ovom bespuću

a pozitiva u svakom slučaju danas

@101
jesi li i ti vidio prilog? Ja sam vidio sliku i Opatiju na prvom mjestu ali nisam dobro čuo tekst jer je žena nešto klepetala.
Tražim danas po netu ali nisam uspio naći. Netko drugi?

Nemoj misliti na m2!

"puš" je ako proda po 2000, a ako ne proda onda i nije jer to što piše na ovoj gledalici nije baš neko mjerilo vrijednosti.

A mogao je i prije 5 godina kupiti stan u mojoj zgradi kreditom u švicarcima. Cijena vrlo povoljnih 2000 EUR. Sad se ne prodaju ni po 1500, a švicarac je srećom pao na 6,2. Kredit si uzeo po na tečaju 4,5. Na stanćiću od 50m2 popušio si pola, dužan si 140.000 EUR a stan ti vrijedi 75.000. Kamate da ne računam.

Ako si kupio LRH i po 6000 jednom češ dočekati da budeš i na 0, ali ovaj stan otplaćuješ još jedno 20 godina i svaki mjesec se pitaš od čega i po svemu sudeći platiti ćeš s kamatama jedno 4 takva stana i nemaš baš nekog izbora.

Mislim da sam otišao predaleko od teme.
Ajmo bolje još malo pozitive.
Jučer na TV-u najave za predsezonu. Opatija bilježi najbolje rezultate u bookingu, ispred Umaga.

dakle sada treba uzeti kredit u CHF i kupiti LRH? :))

www.lociraj-popust.com

Ma neee!! Treba kao Linić sada se zadužiti u dolarima kad je dolar na preko 1,3 EUR . On sigurno zna da će dolar još padati.

Nemoj misliti na m2!

Evo jedan tekst o prodaji vila od koje se na kraju odustalo. Jutarnji list…[/url]
Ponuđeno im je za te 2 vile koje su prema tekstu potpuno devastirane i u najlošijem stanju nekih skoro 30 mil kuna. Ako je tih vila 10ak po procijeni iz teksta vrijede između 2 i 5 mil eur, i uzmemo srednju cijenu od 3,5 dođemo do iznosa od preko 250 mil kuna u “mrtvom” ali vrlo utrživom kapitalu. To je 800 kuna po dionici!!
I to su samo vile u Lovranu. Evo jedne iz Opatije koju je “čuvao” jedan gospodin i iznajmljivao za svoj račun. Novi list..
Spominju da je bio dioničar LRH pa da ju je “posvojio” na ime nekog sporenja oko prodaje imovine društva?

@ 101
Možda bi i mi mogli dobiti bar neku malu sobicu u hotelu?

Čudo je ova LRH što god zagooglaš eto nekog skandala na račun imovine i vrijednosti firme. Ako se samo to počisti i zaustavi bit će super.

Nemoj misliti na m2!

…čak i frane koji ima dobar ulaz na dvije je puš

Ma nisam puš u zaradi sam 10%,ali mene 10% interesira na neke druge znatno krace rokove(koji se mjere u danima) nikako godisnje ili ne daj Boze visegodisnje.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Znam da sam dosadan, neću više, i sebe sam uvjerio 🙂

Evo još samo jedna sitnica oko vila:

Vila Danica u pretvorbi je procijenjena na: 623.000 DEM
A Lauriana (Jadran) na 1.166.000 DEM
Zajedno 900.000 EUR (sigurno ih nisu revalorizirali, mogli su im samo do danas umanjiti vrijednost), a postigle su cijenu od 3,6 mil EUR!!!

Nemoj misliti na m2!

koja samo mi država umjesto da su procijenili tvrtku kako treba

stavili je na prodaju po nekoj fer cijeni darko dobije tvrtku za 2250kn

i prođe kakav mulj od vlade grada hfp a darku svaka čast i tko je gubit.

mali dion

New Report

Close