LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

niko se sa darkom vode nije napio

a i slavko je gadan pitanje:

ako se poništila obveza po hanfi

i sud ustanovi novu obvezu(veliki upitnik)

od kad idu kamate

Čuo sam da je donesena prva presuda po kojoj je dosuđeno da nema obveze javne ponude… Obrazloženje je bilo u stilu: “Nema Hanfinog rješenja – nema obveze”…

Pa to je po meni najpostenije.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Čuo sam da je donesena prva presuda po kojoj je dosuđeno da nema obveze javne ponude… Obrazloženje je bilo u stilu: "Nema Hanfinog rješenja – nema obveze"…

“ludi moji jeli to moguće ”
što brže nas odpile brže budemo via STRASBURG
pa ako ovako brzo nastave budu kamate jače od glavnice

reci vrane kokiko je to ono

dobro mislio sam koliko to da me funky skonta

@101
O kamatama bolje nista ne govorit da me opet ne pozovu na informativni razgovor temeljem clanka 242.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

je.. vrane ti to iz rukava

jači si od nobila

@joe

jel to kao ono, nema oružja, nema ubojstva ? Sam se ubio i sakrio oružje [emo_zacudjen] !!!!!

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

jel to kao ono, nema oružja, nema ubojstva ? Sam se ubio i sakrio oružje [emo_zacudjen] !!!!!

[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

Brzo se zaboravilo godišnje izvješće.
Ništa, sad čekamo prvi kvartal, da vidimo dali će se dijeliti uskrsnica ili ne 🙂

Nemoj misliti na m2!

Opet jedan primjer pozotovnog pisanja o dionici koju imaš.
Ja te Frenkie uopće više ne razumijem.

P.S.
Da imam te novce koje si dao otkupio bih ti sve i pustio te van da pokušaš negdje drugdje.

Nažalost nemam

kakav rast a frane napiši nekaj pozitivno

New Report

Close