LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na ovoj dionici mislim da ne bude ništa bitno po bidu, tako da ukoliko netko želi ući morati će potegnuti malo više 🙂

www.lociraj-popust.com

polako al sigurno
da vidimo oce li se 71 maknut

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Zadnja 1969, a prva kupnja na 1901.
Kako je oštro jutros počelo možda pobjegne i ovaj sa 71 kom na 2189…

moglo bi u ovom šusu otići do 2.500 u slijedećih nekoliko dana?!

www.lociraj-popust.com

Bez ljutnje, ja sam samo malo uspoređivao podatke ipak je danas izašlo godišnje izvješće što bi trebao biti neki relevatni podatak za one koji sada ulažu i/ili nisu tužili. Ne vidim neki razlog da je trenutna cijena barem 20-30% niža od sličnih tvrtki u Istri.

Samo još jedan detalj za usporedbu. Ovo su podaci od prije koju godinu za 4 hotela Istraturista (Koralj, Umag, Aurora, Garden svi 4* soba: 1350) i LRH (Ambasador, Admiral, Kristal, Excel. 3×4*, 1×5* soba: 805)

Vrlo važan parametar profitabilnosti je zauzetost soba na godišnjoj razini i u LRH hotelima je ona prosj. 65% sa rekorderom hotel Kristal koji ima 74%, a kod Istraturistovih hotela je prosj. 49%

Nemoj misliti na m2!

stvarno ne kužim ovu sprdnju od H naloga…oni koji prate kupnju znaju o čemu govorim…kako brokerske kuće takvo nešto uopće dozvoljavaju

stvarno ne kužim ovu sprdnju od H naloga…oni koji prate kupnju znaju o čemu govorim…kako brokerske kuće takvo nešto uopće dozvoljavaju

apsolutno si u pravu

www.lociraj-popust.com

e darko care nedaš im vanka da sirotinji 3000 a mi koji tužimo

nama ionako nebuš platio

A zašto mislite da većinski vlasnik “štopa” cijenu? Koji je njegov motiv?
Ima “stabilnu” večinu, preko 75% ionako ne može drugačije nego dokapitalizacijom, koja mora ići po znatno večoj cijeni i uz obvezu ponude za preuzimanje. A u toj situaciji bi mu čak odgovaralo da je cijena i veća jer bi manje dioničara prihvatilo ponudu.

Nemoj misliti na m2!

štopa štopa a tko bih drugi
tko prodaje 71 kom sigurno ne vrane

štopa štopa a tko bih drugi
tko prodaje 71 kom sigurno ne vrane

da ima dovoljno kupnje, ne bi se to dugo štopalo

nelikvidna je, i jako malo komada treba da se digne cijena, pa imho zato nije atraktivna

no ukoliko nekom većem bude interesantno – ovdje prvenstveno mislim da ove fondove unutra – da cijena ide gore radi neke knjigovodstvene dobiti i fin rezultata, to se digne za 20-50% u roku od 2 dana

www.lociraj-popust.com

a koji su to fondovi pa nema brajo nikoga samo mate,frane ,funky ,ja

New Report

Close