znaci s obzirom na rezultat za ocekivat je da cijena dionice zaroni bar 20%.Ipak je ovo ZSE. Analogiju vucem s optima telekomom koji je zatrazio predstecajnu nagodbu jer ne moze isplatit kamatu,a cijena ode gore 8%.
trenutno je sve moguće, na neki duži period nazire se pozitivan trend za Liburniu…zadužena je minimalno s obzirom na druge firme u RH, a pogotovo turističke, gotovo pa zanemarivo, pdv pada na 10 %, počeli su sa ulaganjima u hotele vlastitim sredstvima, cash na računu, odlična turistička destinacija, konačno se radi na agresivnom dizanju profitabilnosti s obzirom na prošle godine…ima ovdje naznaka za dolazak boljih vremena
[/quote]
Poboldao sam ono, što mislim, da je bitno. Ipak je to Hrvatska.
Zaboravio sam na 20 mil kuna u rezervacijama što znači da uz sve gore navedeno, book ide na 3200. Ali ajde ostanimo na ovih 2982 i usporedimo sa sličnim tvrtkama i cijenama.
Npr RIVP (odakle je došao predsjednik uprave) trenutno se trže na 0,78 booka, ISTT 0,83, MAIS evo danas na 0,9 , PLAG 0,86 itd i sve sa tendencijom daljenjeg rasta kako vrijednosti firmi (kao i kod LRH) tako i cijene dionica.
To bi za LRH značilo da je neka ekvivalentna cijena sad trebala biti na 2500-2700 kuna, a s obzirom na potencijal koji ova tvrtka ima možda i koji postotak više.
daj dali oladi malo pa ovo vrijedi koliko darko kaže
mi koji smo na sudu ionako ne bi izašli ni na 2500-2700
nas samo zanima miris novca ipak samo mi jahači
@daliborop
Potencijal na ovoj dionici je 6200 i nesto plus kamata za one u tuzbi.A firma i poslovanje me vise ne interesiraju.Sto se mene tice mogu u stecaj sutra.
tako nekako varane idemo do koske zato bi bilo
dobro da darko pokupi ovo do 3200 pa da idemo na nagodbu
čuj, do 6.000 je cca 260# – cca 600.000 HRK – i nije neka cifra za pravog macana 🙂
Bez ljutnje, ja sam samo malo uspoređivao podatke ipak je danas izašlo godišnje izvješće što bi trebao biti neki relevatni podatak za one koji sada ulažu i/ili nisu tužili. Ne vidim neki razlog da je trenutna cijena barem 20-30% niža od sličnih tvrtki u Istri.
Homere, ništa to nama ne znači pa i dođe taj macan, a netko ne pusti cijenu gore. Takav scenarij smo gledali već nekoliko puta. I meni je jedino bitno samo tužba, ali svejedno je ugodno pročitati rezultate i 16mil.kn dobiti. U svakom slučaju bolje nego da se nadam lovi na tužbi a firma gubitaš.
sutra ako prebacimo 2000 i zadrzimo se iznad bit ce dobro
LP
Naloga na asku na razini 2000 je danas isplivao dosta vidoko, čini mi se da je četvrti ili peti. Neki dan se nije ni vidio među prvih deset.
Ozbiljniji kupac ovdje ne može ni kupiti neku količinu. Nama ništa ne preostaje nego čekati, a povjerenje u ovakvu firmu nam ne fali, nadam se.
stalno preskakanje na kupnji, iz minute u minutu….kupci još očekuju da bi netko opet istresao, ali mislim da je to prošlo vrijeme i d abi se sada moglo udarati po kupnji ako netko misli kupovati. Do 200 je ostalo još 6 komada, pa tko bude imao brži prst jer od danas vjerojatno neće više biit ispod 2000….pa da vidimo što kristalna kugla kaže…::))