LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve do 7k je jeftino no još neće biti dugo tako[smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Slažem se.. Kod LRH jedino pitanje je kad će zapravo porasti kolko vrijedi?! Svi znamo što ona znači i koje mjesto ima u našem turizmu. Treba bit strpljiv i ništa više! Kupnjm dionice, mi smo svoj dio odradili. [smiley2]

Dijele 1000 kn veću plaću svim zaposlenicima ovaj mjesec.
Imaju višak. [smiley11]

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Generalni se ne miče iz firme nema godišnjeg do skijanja,sve je full do kraja 10.mjeseca.Neće se zatvarati
ni jedna kuća osim ovih koje idu u rekonstrukciju ( Marina,Belveder).

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Dijele 1000 kn veću plaću svim zaposlenicima ovaj mjesec. Imaju višak. [smiley11]

ne nego bi ih radnici razapeli jer u 7. mjesecu nema praznika i dobili bi jako nisku plaću. to je dodatak za “socijalni mir”. inače praksa u dosta tur. firmi

p.s. prije bi rekao da imaju dodatni nepredviđeni trošak (jer 1000 kn je puno)

Never argue with an idiot, he'll take you down to his level and beat you with experience.....

Evo jedan izvještaj sa NOVE TV

Kapaciteti u Opatiji puni……………………..[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kad krene i 8k će biti jeftino[smiley2]

Only God, Muammar and Libya!

Do kraja srpnja u autokampovima ostvareno sedam milijuna noćenja

Kampovi su prošle godine podbacili za 3 posto, a ove godine ostvarili su porast noćenja od 2 posto
Za kampove je već početak sezone premašio očekivanja, a sa neslužbenih sedam milijuna noćenja do konca srpnja te plusom od 2 posto u odnosu na lani, hrvatskim se kampovima predviđa znatno uspješnija sezona od prošlogodišnje. To više jer su lani podbacili – s minusom od 3 posto u noćenjima, 4 u dolascima, a ostvarili su četvrtinu ukupnih turističkih noćenja.

Odlični u Istri

Uz dosadašnje trendove i dobre vremenske prilike u kolovozu, većina bi tebala pozitivno poslovati. Odlično posluju kampovi na području Istre i Kvarnera koji imaju i najbolje poslovne rezultate – lanjski im je udio bio 76 posto od svih noćenja u kampovima. No ove su sezone veliki napredak u kvaliteti i posjećenosti napravili kampovi Dalmacije ….

Povećanje cijena
“Ima izuzetaka, neki su kampovi podigli cijenu za oko 10 posto, ali ne u svim sezonama pa je u neku ruku taj postotak ‘razvodnjen’ i najviše pogađa vrhunac sezone. Činjenica je da je povećanje cijena prisutno i uvijek je vezano uz neku vrstu investicije i obogaćivanje ponude….

http://www.poslovni.hr/50597.aspx

Only God, Muammar and Libya!

4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 1.874 0,62 Skrb. račun Mislim da grabe prema 1. mjestu[smiley1]

nije mnogo, ali oni su se odlučili i dalje kupovati….

4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA 1.884 0,62 Skrb. račun

Oberst naj se ljutit. Ali kakve ima veze gornji članak sa Librnijom.
Podsjećaš me na jednog kolegu[smiley2][smiley2]

Mogao si ga i postati i pod INU, KONZUM, pa čak i MLINAR KRIŽEVCI (više turista = veća potrošnja svega)

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Oberst naj se ljutit. Ali kakve ima veze gornji članak sa Librnijom. Podsjećaš me na jednog kolegu[smiley2][smiley2] Mogao si ga i postati i pod INU, KONZUM, pa čak i MLINAR KRIŽEVCI (više turista = veća potrošnja svega)

Sigurno cilja na kamp od Liburnie…………..
Primite puno pozdrava[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

mogu potvrditi iz prve ruke da je opatija puna ko brod…također malo sam obišao hotele i trebat će tu uložiti jako puno novaca da se dosegne razina zapadno-istarskih hotela. zato ne pretjerujte s prognozama jer svi znamo kako će ovo završiti.

New Report

Close