LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni odgovara, kad sve druge odrade rast prekrcam sve u LRH i poduplam 😉

Vrijedi ovo kolege, vrijedi…

Zar mislite da itko ima bolji položaj od LRH i dugogodišnju tradiciju, najmanju zaduženost, cash spreman za ulaganje itd…?
Ovdje je nešto drugo u pitanju, atu smo mi nemoćni.
Da bi netko i ozbiljnije ušao ovjde ne može jer ima vrlo malo slobodnoih dionica.
Pogledajete samo kud bi cijena otišla da netko ima namjeru uzeti 100-200 komada, a to je opet zanemariva količina za nekoga ozbiljnijega.
Popraviti će s enjoj i p/s i p/b, sada je to sv eumjetno po nalogu nekoga većega.
Vidjeli smo nedavno kod prodaje one vile Magnoljia koliko su se te nekretnine vodile ispod cijene ( oko 3x), a kad Ostoja to odluči unovčiti i kad na naše tržište uđe uskoro jači svjetski igrač ( Turčin, Kinez, Amer iloi bilo tko…)bumo videli koja će cijena biti, bez obzira i na ishode ovih naših tužbi….

Meni odgovara, kad sve druge odrade rast prekrcam sve u LRH i poduplam 😉

super zamisao…a na koliko bi ušao….???

probaj sada kupiti nešto ozbiljnije do 2000-2200….možda desetak komada…

kolega do 2100 imate 90kom, a vjerujem da bi se do te razine moglo kupiti 200-300 kom. Nije puno ali čovjeka veseli

Vidim počeli ste kukati da sve raste, a LRH stoji. O.k. možda je to sad tako, ali pogledajte ovaj filmić o Opatiji koji mi je zapeo za oko danas iza dnevnika, u nekakvoj zabinoj reklami. Čisto da se podsjetite čega ste vlasnici.

http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/zaba_eu/zaba.eu_emisije/zabi.eu

stiglo izvješće, po meni više nego dobro, dobit preko 16 mil, obveze prema bankama i dalje u padu na nekih 55 mil, novac na računu i blagajni 62 mil…mislim da je sve to bez izvarednih prihoda prodaje nekretnine, mislim da će to biti knjiženo u 1 Q ove godine…počeli su poslovati profitabilno, s obzirom na prijašnje godine ovo je iznad mojih očekivanja

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LRH-fin2012-1Y-NotREV-N-HR.pdf

znaci s obzirom na rezultat za ocekivat je da cijena dionice zaroni bar 20%.Ipak je ovo ZSE. Analogiju vucem s optima telekomom koji je zatrazio predstecajnu nagodbu jer ne moze isplatit kamatu,a cijena ode gore 8%.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

imhho odličan report

poslovni prihodi rasli 5%
poslovni rashodi pali 5% – velika ušteda na plaćama, što znači da se efikasnost podiže

dobit 16 mln

trend je okrenut i može samo na bolje – ovo je dionica za long run do 10.000HRK/sh :)))))

www.lociraj-popust.com

znaci s obzirom na rezultat za ocekivat je da cijena dionice zaroni bar 20%.Ipak je ovo ZSE. Analogiju vucem s optima telekomom koji je zatrazio predstecajnu nagodbu jer ne moze isplatit kamatu,a cijena ode gore 8%.

trenutno je sve moguće, na neki duži period nazire se pozitivan trend za Liburniu…zadužena je minimalno s obzirom na druge firme u RH, a pogotovo turističke, gotovo pa zanemarivo, pdv pada na 10 %, počeli su sa ulaganjima u hotele vlastitim sredstvima, cash na računu, odlična turistička destinacija, konačno se radi na agresivnom dizanju profitabilnosti s obzirom na prošle godine…ima ovdje naznaka za dolazak boljih vremena

LRH posluje dobro, a poslovati će još bolje sada kad ima vlasnika.
Jedna od najnezaduženijh firmi na ZSE, a tapka u mjestu već odavno….a pogledajmo KORF…..
Slažem se sa homervngog da će ovo na 10 000, pitanje je samo kad će se Ostoja odlučiti da je pusti na 10 000…::))

…Procjenjujem da će prihod na razini godine biti za do 2-3% postotaka veći, ali bi troškovi mogli biti i do 5% manji.
Procjena rezultata na bazi godine je dobit iz poslovanja prije amortizacije od oko 50-55 mil tj 20-30% veća nego za 2011. a dobit negdje do 15 mil. Book bi se trebao približiti 3000 kuna, sa tendencijom još boljih rezultata u 2013.

Moj post od 24.10., a ne radim u knjigovodstvu LRH 🙂

Operativna dobit bez amortizacije: 51 mil +32%
Dobit 16,4 mil X4
Book: 2982 kn
Posebno raduje smanjenje gubitka u zadnjem kvatalu, a za one koji ozbiljnije prate poslovanje LRH važno je reči da je u prvom dijelu godine dio kapaciteta bio zatvoren zbog renoviranja, pa je po pola godine prihod bio skoro 5 mil kuna manji nego 2011, no to su nadoknadili kroz sezonu koja je bila puno bolja, a evo i u posezoni prihod od prodaje je bio 15% veći.

Treba taj novac sa računa hitno upotrijebiti za dalje dizanje kvalitete i kategorija, a kažu da su sad nesuglasice oko UPU-a su razriješene. Prihod od prodaje vile nije knjižen u prošloj godini tako da tih 20-30 mil dobiti ide u 2013.

Za očekivati je ove godine dobit od preko 50 mil kuna tj preko 165 kuna po dionici!

Nemoj misliti na m2!

“mange tout”!!

www.lociraj-popust.com

New Report

Close