A što ako ovo prođe u najboljem redu za nas i dobijemo ih na sudu?
Što mislite na kojim bi razinama onda bila ova dionica….4000, 5000, 6000….ili bi i dalje ostala na 2000 kuna ?
ako bude i nakon toga na 2.000, ubacit ću sve što dobijem ponovno unutra :))) ipak ta firma vrijedi malo više od toga, nevezano za tužbu
ekipa bok.
dali netko ima slicnu situaciju kao i ja?
povukao sam tužbu prema savjetu odvjetnika.(zna se za koju tužbu).
Na sudu su prihvatili povlačenje opčina Mošćenićka Draga i Općina Matulji,međutim odvjetnici Opčine Lovran,Nove Liburnije i Grada Opatije nisu pristali.
odvjetnik savjetuje da se odreknem tužbe .Znaci gubimo spor.
Dali ima netko savjet iz udruge? (volio bih nekog cuti iz udruge) ili općenito.
kakva su iskustva drugih?
dali ste imali ročišta uopče? kakva je situacija kod ostalih kolega?
hvala
Ne razumijem pitanje, ako si odustao, onda ti je valjda odvjetnik objasnio šta to znači. Po mojem ti ostane čekanje, da nekim čudom ova dionica naraste na 4-5000 pa da se toga riješiš.
Stranicu dvije, tri više imaš moj post gdje sam pisao o istom problemu, ali na vrijeme, prije ročišta. Danas sam dogovarao prelazak kod novog odvjetnika i neću odustati, idem na prvo ročište, da dobijem i vidim presudu.
Ekipa bok,
tražim informacije.
1.dali je netko imao iskustva na ročištima u svezi s prijedlogom da Vam se proces na sudu odgodi do odluke Ustavnog suda? kakva je to prošlo.?
2.dali je netko imao situaciju da je vaš odvijetnik tražio naplatu štete zbog Hanfine greške prilikom prve objave za preuzimanje za LRH?i naravno kako je to prošlo na sudu?
moze na privatnu poruku ,može i ovdje na formum.dobro bi mi došla pomoć.
unaprijed zahvaljujem.
LP
kako sud sudi pokazala je gospođa mrkat(mrk mrk) ai kako je i došla do te funkcije
čista politika nebu nas ni europ. promjenila
imho udruga bi ovoj rumunjki trebala poslati dopis
Bilo bi mi drago da nema korupcije.
Ali Slovenija pokazuje tolike znakove korupcije da ima ulicu koja govori da je sve u korupciji … a nikada je nisu zbog iste prozivali ama baš nigdje u EU.
Samo Rumunjska i Bugarska (a ubuduće i Hrvatska) su na tapeti. Te zemlje će ubuduće služiti za treniranje i usavršavanje metoda pokoravanja i kažnjavanja i svih ostalih oblika prisle i treninga.
Pa onda kada nauče provodit će na svojim zemljama naučeno.
[emo_ooooo]
“Najveći problem je što smo zaduženi preko 170 milijardi kuna kao državni dug. Mi nismo u stanju vraćati te dugove, nego se neprekidno saniramo novim zaduženjem. Mi više ni kamatu nismo u stanju vraćati”, kaže Linić.
A ne poštujete niti zakone nego se sve rješava po političkoj podobnosti.
… Mi nismo u stanju vraćati te dugove, nego…
smo tu da ih napravimo jos vecim.
A tip ga trkelja i trkelja.Kakve veze ima porez na nekretnine i doprinos za zdravstveno. Nije li rekao da ce porez na nekretnine zamijeniti komunalnu naknadu i biti prihod lokalne zajednice???
Taj čovjek će upropastiti ono malo gospodarstva što je ostalo, ali nije mu to dovoljno da time uništava i građane (jer isti žive od plaća koje zarađuju u tom istom gospodarstvu) Sad ide direktno na građanstvo, prvo povećanjem PDVa pa onda porezom na imovinu, prvo nekretnine a ne bojim se da neće krenuti i na štednju i ostale oblike imovine kad mu ponovo zafali u kasi, a hoće jer kako prihodi i potrošnja na kojima se temelje dosadašnji najizdašniji porezi i davanja padaju morat će se preorjentirati na oporezivanje imovine, a vjerovatno uskoro i zraka koji udišemo.
A da to vratimo u temu na kojoj pišemo. Jasno je da Linić stoji iza poništenja obveze, pritisaka na sud i Hanfu. Zašto? Ponovo glupost. Da je ponuda objavljena i da je država pomogla i otkupila dionice od građana ti bi novci jednim dobrim djelom završili u potrošnji tih istih građana. S obzirom da drzava kroz razna davanja od svake potrošene kune uzme nazad oko 50-60% to znaci da bi od svake dionice LRH koju bi otkupili po 6000 kuna dobili nazad 3000-3500 kuna, novac bi se zavrtio i pokrenuo pokoji kotačić. Za uzvrat postali bi vlasnici dionica LRH za koje svi ovdje znamo da vrijede puno vise od sadašnje cijene a vjerovatno i puno više od nominale. Dakle na neki rok od par godina država bi možda te dionice mogla prodati i po tih 6000 kuna što zanći da bi dobro zaradila. Pogledajte šta su radili Amerikanci u krizi, država je kupovala dionice (a ne prodavala kao naši) a građanima je na razne načine djelila novac da potakne potrošnju.
Dakle na neki rok od par godina država bi možda te dionice mogla prodati i po tih 6000 kuna što zanći da bi dobro zaradila.
Ali oni ne razmišljaju dalje od 4 godine jer znaju da neće biti na vlasti. I to je ono jednako tužno u cijeloj priči.
Čitam danas u listu Opatija da je popis nekretnina koje posjeduje grad Opatija i koji se informatizira, da bi lakše upravljali nekrtninama, “težak” oko 1,5 mlrd kuna, a procjenjuju da će, kada se popis ažurira do kraj, vrijednost nekretnina u vlasništvu grada Opatije biti oko 2 mlrd kuna.Kolko sam skužio iz teksta , ne spominju se dionice, znači samo nekretnine……