Sutra imam zakljucenje na TS u Rijeci.Tuzbu nisam ni necu povuci. Nikada se pred bandom nisam povlacio pa necu ni u ovome slucaju.
ekipa bok.
dali netko ima slicnu situaciju kao i ja?
povukao sam tužbu prema savjetu odvjetnika.(zna se za koju tužbu).
Na sudu su prihvatili povlačenje opčina Mošćenićka Draga i Općina Matulji,međutim odvjetnici Opčine Lovran,Nove Liburnije i Grada Opatije nisu pristali.
odvjetnik savjetuje da se odreknem tužbe .Znaci gubimo spor.
Dali ima netko savjet iz udruge? (volio bih nekog cuti iz udruge) ili općenito.
kakva su iskustva drugih?
dali ste imali ročišta uopče? kakva je situacija kod ostalih kolega?
hvala
Ako povučeš tužbu sve propada jer nastaje zastara. Dakle ne možeš ih više tužiti NIKADA.
Ako pak izgubiš proces ond atreba čekati VTS koji će biuti za cca 2 godine a do tada se očukeju presuda Upravnog/Ustavnog i stvar se vrlo vjerojatno poništava i vraća nazada na TS. Naravno da onda niti obveza nemaš.
aali sve je stvar procjene
a i ima ona teorija da ne snosiš troškove ukoliko si tužio prema rješenju hanfe, tako da bi to trebala država snositi/refundirati. ovo bi mogao i frane prokomentirati pošto je on tu najpotkovaniji
“a i ima ona teorija da ne snosiš troškove ukoliko si tužio prema rješenju hanfe,”
Ali to onda opet treba tužiti jer nije nikako automatizmom primjenjivo. A ako je to nova tužba ond aimamo mogućnosti i da se stvar ponovno izgubi!
[emo_mrgud]
samo funky imamo kolegu koji je dobio presudu u 4 mijesecu(2012)visoki trg. sud traje 2cca 2g)tako mislim da nebu pravni i ustavni stigli donijet presudu a ljudima budu išli trškovi tužbe na naplatu a onda nas samo sttrasburg spasit može
i na ustavni i u strassbourg bi trebali ići zajednički, tako da se nadam da tu neće biti nekih prevelikih troškova pojedinačno
Sretno frankie .
Nadam se da ćeš proći kai i ja [emo_smijesak][emo_smijesak] !
A što ako ovo prođe u najboljem redu za nas i dobijemo ih na sudu?
Što mislite na kojim bi razinama onda bila ova dionica….4000, 5000, 6000….ili bi i dalje ostala na 2000 kuna ?
Ne znam jope na kojim bi razinama bila, ali znam da ja naplatim svoje da u ovoj državi nebi više ulagao ni kune, a naročito ne u dionice LRH.