LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema nas nigdje ovo će biti strašno

a sudstvo nam je prebrzo tako da budemo

se načekali za pravdu više od generala

Ima li netko informaciju, što je na kraju bilo sa novom ponudom SN holdinga, po višoj cijeni, s obzirom da su osobe povezane sa sn holdingom trgovale dionicama LRH po cijeni iznad one u ponudi?

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Ma nista Hanfu triba zatvorit jer to je nesposobna hrpa uhljeba.Dobro je rekao drug Linic.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Ma nista Hanfu triba zatvorit jer to je nesposobna hrpa uhljeba.Dobro je rekao drug Linic.

Je to službeno ništa, ili još uvijek nemamo odgovora pa je ništa?

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Ma nema u nas nista sluzbeno.Sve je to rekla kazala.Cuj vidio si jucer je Sanader dobio 10ku,a da ti je to netko rekao prije 2-3 godine rekao bi mu da je lud da je to nemoguce.Ne bih se zacudio da i za LRH jednog dana netko bude odgovarao za nanesenu stetu drzavi(kako je Ostoja i temeljem cega dobio dionice i cashovinu),ali i malim dionicarima(obveza).A neka HANFA i dalje poslusno izvrsava politicke naredbe ko mali pasic nece se njoj danas sutra sudit nego ljudima imenom i prezimenom.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Ma nema u nas nista sluzbeno.Sve je to rekla kazala.Cuj vidio si jucer je Sanader dobio 10ku,a da ti je to netko rekao prije 2-3 godine rekao bi mu da je lud da je to nemoguce.Ne bih se zacudio da i za LRH jednog dana netko bude odgovarao za nanesenu stetu drzavi(kako je Ostoja i temeljem cega dobio dionice i cashovinu),ali i malim dionicarima(obveza).A neka HANFA i dalje poslusno izvrsava politicke naredbe ko mali pasic nece se njoj danas sutra sudit nego ljudima imenom i prezimenom.

Kolega, super komentar za Sanadera i LRH.
Živi bili pa vidjeli.

Kamelija, simbol Opatije!

Možda zato bi Ostoja sada bio zadovoljan sa 3200 a prije se govorilo da ne izlazi ispod 9k.

Slažem se, živi bili pa vidjeli.

nek da 3200 i nema nas(mene a mislim i većinu) više ne na burzi već peneze nebu vidjela lijepa naša

Kako koga.Ja ne izlazim prije nego dobijem koliko mi po zakonu pripada. A neki sud ce to utvrdit kad tad.Gotovini je trebalo 7 godina, Sanaderu 20tak,a neka meni bude tu negdi izmedju ja zadovoljan.

Kako koga.Ja ne izlazim prije nego dobijem koliko mi po zakonu pripada. A neki sud ce to utvrdit kad tad.Gotovini je trebalo 7 godina, Sanaderu 20tak,a neka meni bude tu negdi izmedju ja zadovoljan.

ma znan frane nismo svi potkovani ko ti i vanka u dijaspori

većina nas je skromana rvacka radnička klasa koji nemamo za doživotno

suđenje po našim vrlim brzim(uskočkim) sudovima

zato treba gledati izlaz za većinu a za one do kraja(strasburg) puno

sreće i mirno more

Onda si mora poslat poruku ovako nekako. Nasim dragim malim dionicarima LRH koji plove opasnim morima hrvatskog pravosudja zelim sto brzi povratak u mirnu luku. Ugodnu plovidbu i mirno more zeli Vas 101.I obavezno na kraju pozdravit posadu broda(odvjetnike).

Nema to u biti veze ni tko si ni sto si.Stvar je principa,a princip nema veze sa potkovanoscu.Neki kazu da se radi o pohlepi,a ja kazem da kaznjavam one koji su htjeli nesto za nista na nacin da im pokusavam prodat nista za nesto.

a frane jesi rječit mogao bi u nadzorni odbor

sa darkom ivom i ekipom a ne mene citirat ko da sam neka

faca (ja samo forumaš koji ubija vrijeme)

New Report

Close