Slušajte ovog Jelušića i ovoga iz hns-a. Ovo je strašno. Ovo je udar na temelje pravne države ako su oni ikad i postojali.
I sto govori ucena glava???
Cuj operiram preko lose satelitske veze.Nema teorije da ovo vidim.Aj nabacite u kratkim crtama da i ja popijem malo pameti.
Gledajući saborisku raspravu došao sam do zaključka da bi hrvtaski sabor (sve pišem malim slovom jer veliko ne zaslužuje) dokazao i Giordanu Brunu da Zemlja nije okrugla.
Toliko o stavovima i logici koja je tu zastupljena.
Kada šef Hanfe Piere Matek u Saboru, kaže javno:
Što se tiče slučajeva koji su digli određenu medijsku prašinu, htio bih samo izvjestiti da je Visoki Upravni sud donio presudu temeljem koje je HANFI obustavila postupak u slučaju LRH. Znači Upravni sud je presudio da je HANFA materijalno pogrešno tumačila činjenice u tom postupku i da se tu zaista radilo o izvornom stjecanju dionica. S obzirom na takvu presudu više nije bilo razloga za provođenje postupka.
Svi oni koji su tu presudu Visokog Upravnog suda imali prilike čitati, stvarno ne mogu povezati napisano s ovime što je Matek ovako izjavio.
Stoga sam i napisao prethodni post o Giordanu Brunu.
Dragi Bože pomozi!
Saborska rasprava o izvješću hanfe
Svaka čast Šukeru za sve što je rekao o HANFI…..
Zar nitko od zastupnika nije čuo koje sve činjenice o radu Hanfe iznosi Šuker, pa ako je i rekao nešto krivo neka ga ispravi…
a ovaj novi šef Hanfe je stavrno karikatura od čovika, kao da nema poja gdje je upao, samo je falilo da kraj njega sjedi Linić i da mu govori što da radi …zimbabve, eto tu smo…
Imam jedno pitanje.
Ovo što je rekao Matek u Saboru je čista laž koja se jako lako dokazuje išćitavanjem presude VUS-a kojeg ovaj spominje. U presudi se kaže da je sud našao materijalnu pogrešku i time nije nikako rekao da je stjecanje izvorno, dapače rekao je da en ulazi u meritum stvari.
Ima li načina da netko ovog lika nekome prijavi nekome jer ovo je hajbezočnije širnje laži u saboru-a to bi nam trebala biti svetinja.
Ne znam da li ima smisla ovo poslati EU komisiji jer ovakva izjava frapira. Molim pomoć …
P.S
Vidim da crvena kamarila ne spava niti navečer. Samo naprijed momci … udarnička značka vam ne gine.
P.S. II
Frapantno je kako je malo zastupnika bilo u saboru za vrijeme rasprave ove točke. Vjerojatno zato jer 90% uopće ne razumiju štoje problem … kako reče jedan svojedobno
“što nije 26% a ne 25%+1”
"što nije 26% a ne 25%+1"
Upravo tako…
poruka adminsitartorma: pokušam urediti post, ali po uređenju, ne promijeni se originalni post nego se stvori novi, a stari ostaje kakav je bio…