Ne mora svako pojedinacno.. Presuda ustavnog odnosila bi se na sve.. Ovo je sad Ustavna tužba protiv presude VUSa ..
Ima vec nekoliko podnesenih ustavnih tužbi a rok je 30 dana od objave presude sto je bilo 9.7.
kad je već rasprava, do kada točno HANFA mora objaviti novo (staro 🙂 ) rješenje?
objavili su da su 6.7. zaprimili presudu, dakle što prije a najkasnije 30 dana od primitka presude
kako je moderno izdavati rješenja petkom u 16h – možda bude danas, ha ha
a slijedeći petak će biti jako vruće … [rolleyes]
objavili su da su 6.7. zaprimili presudu, dakle što prije a najkasnije 30 dana od primitka presude
kako je moderno izdavati rješenja petkom u 16h – možda bude danas, ha ha
a slijedeći petak će biti jako vruće … [rolleyes]
bogme čekamo petak :))))
Vaš link
lijepo je čovjek napisao
…
što je sa onom novom ponudom sn pa prošlo već godina
pa to sam i ja pitao, pa niko ništa ne govori-valjda se još ništa ne zna…ili je neka velika tajna…
Pandorina kutija se otvorila:
• imao sam ročište u slučaju Opatija-LRH dana 3.5.2012 i rasprava bila završena.
• presuda je bila donešena 18.5.2012 (imam zapisnik).
• zapisnik presude odvjetnik je dobio 24.7.2012 (!).
• u odluki sud uvažava (novi) argument Opatije od dana 12.7.2012 (!!!) i zbog odluke VUSa TS u Rijeci preotvara postupak.
Može da mi netko objasnit, kako je sud 18.5.2012 znao za odluku VUSa (od 13.6.2012) i uvažio dokument, kojeg je Opatija dostavila 12.7.2012???
Ne znam tko je ovdje lud – sutkinja je (po meni) učinila kazneno djelo…
Pandorina kutija se otvorila:
• imao sam ročište u slučaju Opatija-LRH dana 3.5.2012 i rasprava bila završena.
• presuda je bila donešena 18.5.2012 (imam zapisnik).
• zapisnik presude odvjetnik je dobio 24.7.2012 (!).
• u odluki sud uvažava (novi) argument Opatije od dana 12.7.2012 (!!!) i zbog odluke VUSa TS u Rijeci preotvara postupak.
Može da mi netko objasnit, kako je sud 18.5.2012 znao za odluku VUSa (od 13.6.2012) i uvažio dokument, kojeg je Opatija dostavila 12.7.2012???
Ne znam tko je ovdje lud – sutkinja je (po meni) učinila kazneno djelo…
u medije sa tim…
ili drazenu da on to preispita pa ako treba ….OPET U MEDIJE….