Što linić radi iovako jadnom pravosuđu pa to nije normalno!!!
sad će još srediti i Belje
a mali dioničari tko vam je što ste ulagali u HR!!!
prejadno
Fuj
Evo vam sud. Ni Vrhovni nije ništa bolji
Drugovi cemo ovaj pesimizam. Ovo Vam je nova pravda jedna novija i pravednija Hrvatska.Hrvatska za drzava svih njenih gradjana.Trebamo se samo prilagodit trenutnom stanju i idemo dalje.Nema mjesta pesimizmu.
Plomin i Ombla idu dalje, ne koristim mobitel pa imam za struju, ubio sam dvoje ljudi ali nisam kriv, da li razmisljam o ostavci,da jasno da razmisljam dijelit cu otkaze.
Najvažnije je da su na internetskoj stranici postavili kodeks sudačke etike. Da mi je vidit tko je ovdje kome slao mailove i povlačio za rukav. Da mi je vidit tko će osvanut na nekom dobro plaćenom mjestu u eu. Ako nešto ne volim, ne volim komunjare. Ali sam nakon HDZ ove kleptomanije mislio da ne može gore. Ali uvijek može gore u ovoj močvari.
Mom djedu su ’47 uzimali zemlju i konje, meni netko sad uzima, al ne bojim se ja, djed je dobio natrag svoju zemlju!
Polako kolege, sačekajmo presudu.. Nemojmo se zaletavati, i do sada je bilo bezizlaznih situacija pa smo ipak našli put. JLS su poslali 2 upravne tužbe. Prva je poslana odmah nakon Rješenja Hanfe i prema onome što je u njoj pisalo teško da je US poništio rješenje. No JLS su prošle jeseni poslali još jednu tužbu. Prvo su tražili od Hanfe da ponovo otvori postupak zbog novih činjenica (tj dostavljaju Reviziju pretvorbe) i to navode kao razlog da Hanfa po službenoj dužnosti treba obnoviti postupak. Hanfa u tom ping-pongu šalje obavjest (da nema razloga za obnovom) na to Opatija izjavljuje prigovor, pa Hanfa izdaje novo Rješenje, a Opatija na to ponovo podnosi Upravnu tužbu. U toj tužbi žali se po 3 osnove (pogrešna primjena materijalnog prava, povreda postupka i pogrešno i nepotpuno utvrđeno činjnično stanje)
Tek kad vidimo presudu US sa obrazloženjem znat ćemo na ćemu smo i što moramo raditi dalje..
Ne razumijem logiku kako ljudi tumače da je jedno rješenje hanfe, a drugo zakon po kojem je ponuda nastala. Pa ne proizlazi li to rješenje iz zakona? Nije to valjda samovoljni akt.