http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/UwMweKlEgT6Zg0tJLnn9Bg==.pdf
Predmet: Glavna skupština Liburnia Riviera Hoteli d.d., Opatija, obavijest, dostavlja se.-
sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravilima Burze, obavještavamo javnost da je
dana 02. srpnja 2012.g. održana Glavna skupština Liburnia Riviera Hoteli d.d., Opatija s početkom u
11,00 sati, sukladno objavljenom Pozivu o održavanju Glavne skupštine od 30. svibnja 2012.g.
Na istoj Glavnoj skupštini donesene su sve predložene odluke koje su objavljene u Pozivu s
dnevnim redom od 30. svibnja 2012.g..
Dražene, čekamo još "inside report". 🙂
Skupstinu smo brzo odradili.. Imao sam par vrlo zanimljivih razgovora nakon toga..
Vise kad stignem doma..
Da li to znaci da Opatija vise nema kontrolni paket???
Da li to znaci da Opatija vise nema kontrolni paket???
pa opatija nema kontrolni paket, odnosno ne može glasati na skupštini još od kad je utvrđeno da su dužni dati javnu ponudu. Pravo glasa dobit će tek nakon objave ponude (po njima – nikad). Barem koliko ja znam…
Vaš link ukratko…
Skupstinu smo brzo odradili.. Imao sam par vrlo zanimljivih razgovora nakon toga..
Vise kad stignem doma..
Baš nas zanimaju zanimljivi razgovori. Čekamo Te da dođeš doma.
A vidi se da je nas predsjednik Vlade pravnik po struci i da se razumi u pravo bolje nego autor rimskog prava osobno.Nemere retroaktivno pa da ga hebes.
Hoćemo li usklađivanjem monetarne politike sa EU učiniti nešto da se smanje kamatne stope?
– To se neće mijenjati retroaktivno. To su ugovori koji su potpisani, to se ne može mijenjati. Kamatne stope nisu iste u svim zemljama EU, u Mađarskoj su veće nego u Hrvatskoj. Ovisi jeste li u eurozoni ili niste. To će se sve prije svega tržišno regulirati. Cijena vaše kamatne stope neće se smanjiti, a ni moje. Nećemo obećavati bajke, ušli ste kao punoljetna osoba u to.
Jel se nominala poništava na skupštini?
To ‘će Uprava uz suglasnost Nadzornog odbora [lol], nego jel netko rekao Dujmiću (članu N. O.) da su dijelomično ništavne odluke skupštine jer su u suprotnosti sa Ustavom RH i pravnom stečevinom eu?