LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

homeru skini se zamjenio si mene i vranu

Ako će tako svaki dan (po asku 20 ili nešto tako komada) i 3200 više nije daleko…

300.000 kuna do 2.800

www.lociraj-popust.com

@101 malo ste se opustili :))))

www.lociraj-popust.com

Danas na dnevni red sjednice Sabora dodano samo 16 točaka!
A u prosjeku riješe 2 točke dnevno!
Trajat ce ovo do kraja srpnja!!!!

Sto se tiče sabora.. Zasjedanje završava 15.7. tj budući da je nedjelja onda do 13.
Prijedlog prvo mora proći odbore, i to matični odbor za financije i obavezno i odbor za zakonodavstvo budući da po poslovniku zakoni koji u sebi imaju odredbi povratnog djelovanja moraju i na taj odbor..
Vaš link
Imate tu par razumnih ljudi pa ih kontaktirajte i upozorite sto se radi

Za oba odbora sjednice su vec najavljene i na dnevnom redu nema našeg zakona, tako da ovaj tjedan nije vjerovatno da će Zakon na raspravu..

To se podudara sa nekim informacijama koje sam dobio da ima nekih "lost in translation" problema na relaciji Brisel – Zagreb.. A jučer su gradonačelnik i nacelnici bili pozvani u Zagreb..

Linicu smo poslali dopis sa nekim idejama kako je zatražio na AmChamu..

Predsjednik Vas je sve pozdravio, kavu nisam ni taknuo previše sam toga imao za reći..

Najvjerojatnije prekosutra neću stići u Opatiju na skupštinu..

A i predsjednik je nikakav domacin kad na ovu zegu nudi kavu. Bilo je bolje da ponudi kakve koktele,ala mohito ili nesto na tu temu za ove vruce ljetne dane i teske teme.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Sto se tiče sabora.. Zasjedanje završava 15.7. tj budući da je nedjelja onda do 13.
Prijedlog prvo mora proći odbore, i to matični odbor za financije i obavezno i odbor za zakonodavstvo budući da po poslovniku zakoni koji u sebi imaju odredbi povratnog djelovanja moraju i na taj odbor..
Vaš link
Imate tu par razumnih ljudi pa ih kontaktirajte i upozorite sto se radi

Za oba odbora sjednice su vec najavljene i na dnevnom redu nema našeg zakona, tako da ovaj tjedan nije vjerovatno da će Zakon na raspravu..

To se podudara sa nekim informacijama koje sam dobio da ima nekih "lost in translation" problema na relaciji Brisel – Zagreb.. A jučer su gradonačelnik i nacelnici bili pozvani u Zagreb..

Linicu smo poslali dopis sa nekim idejama kako je zatražio na AmChamu..

Predsjednik Vas je sve pozdravio, kavu nisam ni taknuo previše sam toga imao za reći..

Najvjerojatnije prekosutra neću stići u Opatiju na skupštinu..

Po mojim informacijama neki u sdpu su isto protiv ovog prijedloga
dali protiv da nas spase ili zbog eu vrag ce znat

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Po mojim informacijama neki u sdpu su isto protiv ovog prijedloga

ROTFLMAO

Ups dezinformirao sam javnost..
Delegacija se pozvala u Zagreb, nisu ih pozvali..
Ali nestalo je navodno kave..

….Po mojim informacijama neki u sdpu su isto protiv ovog prijedloga

Ja mislim da su protiv najvise jer su skuzili da ako to prodje da sutra mogu ispast pametni i rec mi smo Vam govorili da to nije u redu.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Prošli tjedan su duplo vise tocaka dodali nego odradili (16:8) pa je prijedlog sad 33. točka
Na odborima neće biti ovaj tjedan prema najavama…
Briselu su najavili izmjene prijedloga..
Ako lažu njih, ja lažem vas..
Po Opatiji se prica da je delegacija razočarana sastankom u Zagrebu..

Javim šta je bilo na skupštini..

New Report

Close