@frankie
Ovo je bio sastanak iza zatvorenih vrata 🙂
Pripremiti cu jedno obracanje udruge nakon sastanka kod predsjednika..
Ukratko dobili smo podršku i razumijevanje za našu borbu za pravnu državu i svoja prava.. predsjednik kao pravnik zanimao se za sam pravni aspekt cijelog slučaja i moguća mirna riješenja ovog problema.
On nastavlja pratiti razvoj situacije a mi svoju borbu..
Ovo nije bilo mjesto gdje smo mislili da ćemo uopce dobiti neko rjesenje, ali rekao bi da je jasno da smo ovaj problem digli na najvišu moguću razinu i tu ga moramo zadrzati
Evo sto se dogodilo Slovencima ..
Igranje sa ljudskim pravima (retroaktivne izmjene zakona spadaju u tu domenu) u Strasbourgu skupo naplaćuju..
nema šale u Strasbourgu – kad tad se svako potraživanje naplati…
Ima netko transakcije od jučer na LRH? Bio je jedan kupac ili više njih?
Hvala!
Gostujući u emisiji 24sata TV-a "60 minuta"…Hrvatska mora postati konkurentna. Mi još uvijek destimuliramo investitore i male obrtnike. Moramo promijeniti propise jer inače nećemo daleko – kaže Josipović.
http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/179219/Default.aspx
Nije da je baš nešto ali ponekad čovjeka veseli [smiley]
Aktualna sjednica
Na temelju članka 198. i 203. Poslovnika Hrvatskoga sabora, predsjednik Sabora sazvao je 4. sjednicu Hrvatskoga sabora, za
18., 19., 20., 25., 26. i 27. travnja i 2., 3., 4., 9., 10., 11., 16., 17., 18., 23., 24., 25., 30., 31. svibnja, 1., 13., 14., 15., 20., 21., 27., 28. i 29. lipnja 2012.
Ma nema se smisla s ovim okupirat.Pa da ovi genijalci sastance svaki dan do 9. miseca pari da ce sta pametno izglasat.
sjednica traje dok ne završe sve točke a svaki dan ju produže na slijedeći pa dokle bude trebalo
a nakon svake sjednice vlade dobiju par novih zakona za izglasat
pa zar ne postoji (pro)ljetni i jesenski dio? ovako neće završiti do velike gospe…ima još 100 prijedloga…