Svi napisi po novinama vezano za slučaj LRH proizlaze iz nepoznavanja zakona i prava.
Jel? I odluke sudova valjda proizlaze iz nepoznavanja zakona i prava – najbolje da im on objasni.
Građanima treba jasno reći da više nećemo imati utjecaja na ovu tvrtku
Aha, znači ipak biste htjeli utjecati na tvrtku! I upravo zato vas netreba izuzeti iz ZPDD-a!
Evo sav tekst koji se tiče LRH:
OPATIJA » Svi napisi po novinama vezano za slučaj LRH proizlaze iz nepoznavanja zakona i prava. Građanima treba jasno reći da više nećemo imati utjecaja na ovu tvrtku, ali ispada da bi to još trebali i – platiti. Riječ je o kriminalu provedenom uz asistenciju vrha Vlade. Nećemo plaćati što je naše. Ovaj je grad opljačakan, no borim se, neću posustati i borit ću se do Bruxellesa. Riječi su to gradonačelnika Ive Dujmića na sjednici opatijskog Gradskog vijeća koju je, u okviru vijećničkih pitanja, obilježila aktualna i bolna tema LRH-a.
Gradonačelnikov je istup bio isprovociran pitanjem oporbenog vijećnika Nikice Pažina »što ako u slučaju LRH ostanemo i bez dionica i bez novca«?
Viktor Peršić je pak svojim pitanjem podsjetio na ključni trenutak u kojem je za Grad Opatiju u slučaju LRH sve pošlo po lošem, a taj je datum 14. lipnja 2007. godine kada je Amir Muzur u koaliciji s HDZ-om i HSU-om potpisao štetan ugovor.
Dražene, podsjeti nas molim te: Nisu li oni dobili rješenje da će ući u javnu ponudu prije nego što je bilo kakav ugovor potpisan, i dionice prenešene?
Gradonačelnik je samo propustio spomenuti svoju odgovornost u svemu..
Digao je ruku za sporazum 2007,
Pregovarao sa Granićem prije sporazuma i nagodbe 2010,
Hodočastio u Vladu jadranke Kosor gdje su zajednički donosili neke odluke 2010 i 2011..
@homer
Grad Opatija je 7.2.2007. zatražio mišljenje HANFA-e, 8.3.2007. je dala mišljenje da će obveza objave ponude nastati. 14.6. se sklapa Sporazum. 31.7. HANFA poziva Grad da se očituje o izvršenju obveze, a grad se očituje da nisu u obvezi zbog "izvornog" stjecanja.. Prepiska traje do 7.2.2008 kada HANFA prekida postupak do odluke US, a nastavlja ga po primitku presude i 4.6.2009 donosi Rješenje
OPATIJA » Svi napisi po novinama vezano za slučaj LRH proizlaze iz nepoznavanja zakona i prava. Građanima treba jasno reći da više nećemo imati utjecaja na ovu tvrtku, ali ispada da bi to još trebali i – platiti. Riječ je o kriminalu provedenom uz asistenciju vrha Vlade. Nećemo plaćati što je naše. Ovaj je grad opljačakan, no borim se, neću posustati i borit ću se do Bruxellesa. Riječi su to gradonačelnika Ive Dujmića na sjednici opatijskog Gradskog vijeća koju je, u okviru vijećničkih pitanja, obilježila aktualna i bolna tema LRH-a.
Gradonačelnikov je istup bio isprovociran pitanjem oporbenog vijećnika Nikice Pažina »što ako u slučaju LRH ostanemo i bez dionica i bez novca«?
Viktor Peršić je pak svojim pitanjem podsjetio na ključni trenutak u kojem je za Grad Opatiju u slučaju LRH sve pošlo po lošem, a taj je datum 14. lipnja 2007. godine kada je Amir Muzur u koaliciji s HDZ-om i HSU-om potpisao štetan ugovor.
Supermen je mala beba za ovoga Dujmica. *** brisano *** Kad ga slusas ovako rekao bi covik da je u najmanju ruku sam oslobodija Knin,a u biti se radi o jajari koja se boji svoje sjene i neznalici koji misli da ce ga politika stitit za sve probleme koje je donio i jos uvijek donosi Opatiji.
I na kraju kaze potpisali stetan ugovor. Dobili gratis dionice koje po nicemu nisu trebali dobit i sad je to stetno.Pa sto mene netko tako ne osteti bar jednom u zivotu???
nije mi jasno da tamo nema niti jedan kvalitetan gradski zastupnik pa da ga izrešeta dok novinari prate sjednicu…šteta…
Šta radite od ovoga dramu?! [rolleyes] [lol]
Bit će kako oni kažu, kada im se digne.
Točka. Kraj filozofije.
OPATIJA » Svi napisi po novinama vezano za slučaj LRH proizlaze iz nepoznavanja zakona i prava.
ko se javio – pravni stručnjak – jedino što o tome zna je vikanje i prijetnja silom sa svojim jaranima – a siguran sam da su suci na TS Rijeka učinili sve što su mogli da im pomognu, otegnu …. , al sve je ovdje zapravo pravno jasno – presude to govore a ne ja
Građanima treba jasno reći da više nećemo imati utjecaja na ovu tvrtku, ali ispada da bi to još trebali i – platiti.
… izgleda da mu je netko javio da Zakon ipak neće proći … jer bi inače odgovorio da je pismo
HANFI da poništi obvezu već spremno
Riječ je o kriminalu provedenom uz asistenciju vrha Vlade.
Hvala Bogu da bar jednom za sve nisu krivi mali dioničari, oni gadljivi špekulanti koji imaju povjerljive informacije
Nećemo plaćati što je naše. Ovaj je grad opljačakan, no borim se, neću posustati i borit ću se do Bruxellesa. Riječi su to gradonačelnika Ive Dujmića na sjednici opatijskog Gradskog vijeća koju je, u okviru vijećničkih pitanja, obilježila aktualna i bolna tema LRH-a.
znači gotovo je, ha ha …. a on sad nek tuži Vladu uz čiju je asistenciju napravljen kriminal (samo i on je malo asistirao – pohlepa, šta se tu može) pa nek se oni vijaju ko je tu koga – ja znam da nisam nikoga – a svi oni odreda mene stalno pokušavaju
Kako veli Dražen:
Gradonačelnik je samo propustio spomenuti svoju odgovornost u svemu..
Digao je ruku za sporazum 2007,
Pregovarao sa Granićem prije sporazuma i nagodbe 2010,
Hodočastio u Vladu jadranke Kosor gdje su zajednički donosili neke odluke 2010 i 2011..
sve je tu jasno…kasno je sada galamiti…
Dođe mi da zaplačem nad Dujmićem, šmrc…Nego evo akcijskog plana za danas. Kako svi znate sastanak je u 17h, a u 20h predsjednik gostuje u nekoj emisiji na 24sata – tv (ili tako nekako), uglavnom emisiju vodi Ladišić, (ne znam kakvog je formata emisija – nisam u prilici to pratiti) pa bi bilo dobro da netko ako ima kakav kontakt dođe do Ladišića i uputi ga na nama aktualnu problematiku. Tako da čujemo i javno stav politike o tome. Ja sam probao preko 24 sata, ali nula bodova, ostaje mogučnost poslati mu poruku na FB – šta mislite?
Milanović: Nismo isti, mi smo bolji od Mađara, poštujemo pravosuđe
naravno, riječ je o Čačiću…
Drazene
Je li se onda dogodio taj sastanak sa predsjednikom.Nista mi nije jasno.Vidi kave on izjave daje u medijima.
Skori susret s Nikolićem nije moguć
Na pitanje da li je u skoroj budućnosti moguć susret njega i Nikolića, Josipović odgovara:
– Uvijek postoje naznake za susret kad živite u susjedstvu. Moja je politika, politika suradnje i povjerenja ali morate imati vjerodostojnog partnera, a Nikolić taj status treba još zaslužiti. U skoroj budućnosti ne vidim susret i ništa takvo nije dogovarano.
http://www.24sata.hr/politika/josipovic-veceras-u-20-sati-na-24satatv-u-emisiji-60-minuta-271773