Uzalud vam trud svirači…jesen stiže dunjo moja…
Probajte nači smještaj u LRH hotelima ovaj vikend, a i prošli je bilo mjesta ugo hotelima i u Agavi i u 4 cvijeta a u LRH ni kreveta..
Evo u ovom clanku lijepo pise zasto nema stranih investicija. Svaka slicnost sa izmjenama i dopunama zakona o preuzimanju dionickih drustava je "slucajna"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/umirovljenici-se-obrusili-na-cacica-zasto-prvi-potpredsjednik-vlade-zeli-unistiti-mirovinske-fondove/622066.aspx
ako niste pročitajte današnji jutarnji list
Cijela istina o LRH – na nekoliko stranica
Dražene care …. [cool]
Uf koji članal u jutarnjem bravo..
Zanima me Drazen jesi ga ti sam pisao ili stvarno novinar jutarnjeg? Ne sječam se kada sam vidio ovako dobro napisan članak u bilo kojim HR novinama.
Uf koji članal u jutarnjem bravo..
Zanima me Drazen jesi ga ti sam pisao ili stvarno novinar jutarnjeg? Ne sječam se kada sam vidio ovako dobro napisan članak u bilo kojim HR novinama.
Ovome novinaru nitko ne pise clanke.Nema za to potrebe. Covjek poznaje materiju i tocno zna sto pise.Ovo je jedan od nekolicine novinara danas koji su daleko inzand nivoa indexa,24 sata,jutarnjeg,slobodne,vecernjeg i sisa i guzica. I lijepo je vidjeti da postoje i ovakvi svijetli primjeri hrvatskog novinarstva dan danas. Ratko Boskovic je dokaz da je novinarstvo ipak nesto vise od pukog zutila koje nam se danas iskljucivo servira kroz vijesti tko se s kim hebe na hrvatskoj "celebrity" sceni.