Evo i lesar
tko ima pinku može pokupit 125kom za 2800 što nije neki gubitak ako
pade ako dobije se onda je preko 120%u plusu
pitanje ako je skupština 2.07
a sabor zasjeda 20.06 je opatija dobija pravo glasa odnosno u slučaju
izglasavanja zakona još mora proći rok od 8 dana u n.n
Predajemo se 101?
I da izglasaju, mora biti objavljeno, pa 8 dana, pa mora još Hanfa poništiti rješenje.. Do skupštine nikako, a budući je na skupštini na dnenom redu izmjena Statuta večinski može što god poželi..
Pa u cemu je problem.Dokapitalizacija je vec gotova stvar. Oni s tim idu i Opatija pada ispod 20% bez obzira oslobode li im se do skupstine dionice ili ne. To se desava kad na vlasti imas podobne ,a ne sposobne.Ali ne bojim se ja da ce politicari iz ovoga izvuci pouku.Nece sigurno. Mi cemo opet na vlasti imat provjereni kadar strucnjaka poput Linica i Cacica sto pokrecu gospodarstvo,a kako su ga pokrenili cete vidjeti krajem godine kad se proglasi GAME OVER.
E ovo volim bas kako si napisa.Ali ne bi bilo prvi put da kucaju,ali kad kucaju neka kucaju njezno,dolaze pristojno i kulturno,ali i neka mole Boga da imaju nalog sa sobom jer bez naloga obicno dobijem temperaturu znas onu malu 37 sa dva,tri i pocme mi pulsirat tumor na mozgu. Tada postajem izrazito agresivan i pocinjem djelovati pod utjecajem neodoljive sile pa na kraju ni pred zakonom ne mogu odgovarati za svoje postupke.