Vidi vidi. Već su 4 komada… [lol] Kad bi jih ovo komadenje spasilo onda za njih još možda postoje šanse, inače… [bye]
Mogu samo reci da nisam nikad rijeđe bio u Johnsonu od kad sam se ovog uhvatio 🙁
Jadan dođe mi te milo potrosija si se,a vitamina iz Johnsona za skupit snagu ni za lijek. A sto se ne javis doktoru Rubali pa da ti sredi jednu mirovinu.
danas u saboru ništa, a sutra počinju sa prijedlogom zakona broj 97 sa ove stranice http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2148
Dakle ja tu nevidim nikakvog reda u vremenskom rasporedu pojedinih točaka dnevnog reda, već se sjednica odvija valjda nasumično…
P.s. mislim da je ovo dobar znak što otežu sa ovom točkom dnevnog reda. Očito su to htjeli donjet na brzinu, ali su im se sad planovi malo poremetili. Barem se meni tako čini…
Moje misljenje je da je sve trebalo proći potiho ..
Dobio sam potvrdu da je delegaciju EU zatražila službeno od Vlade ovaj prijedlog izmjena zakona. Danas je prijevod trebao stići u ured do 15h, iako sam ja vec poslao priveden sam zakon i misljenje odbora od zadnji puta. No sad će to dostaviti i vlada sluzbeno
Danas obavezno gledajte tv bujicu
1:1 sa Talijanima a uspio sam sami čuti da je grad država i da nemoze bankrotirati!!
A šta reče prije toga??? Jel povuko ručnu??
… Jel povuko ručnu??
Je povuka je i da vidim ko im ne bi sada oprostija kamate kad vidis da su priznali i da vide da nisu u pravu. Pocev od retroaktivne primjene do davanja za pravo malim dionicarima.Treba nac kompromis i rjesenje.100tna pobjeda ne mora nuzno imat sladak okus. Otpisati kamate i pokazati velicinu u pobjedi.
Koješta se može ovdje pročitati ali ništa dobro za razvoj gradova i općina….samo za vlastiti džep.
Kako okrutno!