LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobar dan jurišnici na vjetrenjače. Ima li pravde za nas male ovaj tjedan?

Sada brojim ne do dana zastare (14.06) nego do Sabora (13.06).
A nadam se najboljem jer ipak malo razuma je bilo u zadnjim izjavama onog Leke a i izgleda da je pritisak "nezaintersiranih promatrača" ipak jači nego što se je očekivalo.
Ono što me zaista brine jest situaciju u Hr nakon pobjede protiv Iraca u kojoj bi SDP mogao objaviti vraćanje u Jugoslaviju i to dva dana nitko ne bi reagirao.

I hvala profesoru na vremenu koje je potrošio na glupost zvanu ocjena posta, samo tako naprijed, to je put do uspjeha haha..

sad je ima zastare ili nema

Iz EU delegacije javili da su prevedenu dokumentaciju proslijedili u Brisel na konzultacije

[thumbsup]

neka ne misle ovi naši mudrijaši iz Sabora da smo mi bez municije….

još ih nismo ni počeli tući sa teškim naoružanjem…..

kaj sad je vrijedi pravilo 5 god ili ne

ZASTARA
Članak 60.
(1) Prekršajni postupak za prekršaje predviđene ovim Zakonom ne može se pokrenuti protekom roka od 3 godine od dana saznanja da je prekršaj učinjen.
(2) Zastara nastupa u svakom slučaju kada od dana kad je prekršaj učinjen protekne 6 godina.
(3) Izrečene kazne ne mogu se izvršiti kada od dana pravomoćnosti rješenja o prekršaju istekne 5 godina.

po zakonu imamo još god. i nešto zato kupnja stoji

@101
malo mi je sad bezpredmetno razgovarati o zastari kad pokušavaju ukinuti obvezu.. Ajmo se prvo koncentrirati na izmjenu Zakona..
Evo ja uzimam na sebe da sve ispitam i provjerim ali tek kad vidimo što će biti s ovim..

i ovo donošenje zakona zakazano za 13.6 mi djeluje namjerno tempirano pred samu zastaru 14.06.

samo da one neodlučne pokoleba u podizanju tužbi……

takav je moj dojam.

A mozda je i slucajno. To je zadnja sjednica prije ljetne stanke, ako se ne varam.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ZASTARA
Članak 60.
(1) Prekršajni
postupak za prekršaje predviđene ovim Zakonom ne može se pokrenuti protekom roka od 3 godine od dana saznanja da je prekršaj učinjen.
(2) Zastara nastupa u svakom slučaju kada od dana kad je[/i] prekršaj učinjen protekne 6 godina.
(3) [/i]Izrečene kazne ne mogu se izvršiti kada od dana pravomoćnosti[/i] rješenja o prekršaju istekne 5 godina.

po zakonu imamo još god. i nešto zato kupnja stoji
[/quote]

Krivi Zakon…

Pravi zakon…sažetak…
http://www.pravos.unios.hr/gradjansko/vjezbe/01zastara.pdf

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

New Report

Close