LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nadam se da ovo "zalagati za povlačenje prijedloga" znaci da nece digunuti ruku za izglasavanje ovog zakona.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Leko: Neće to ići…

– To je sve i sada istina. Prijedlog je problematičan. Doći ćemo na udar Ustavnog suda i EU. Ne bih htio napadati kolege, ali ću se zalagati za povlačenje prijedloga. Predstavnik sam predlagača, no na to sam pristao prije nego što sam vidio izmjene. Za dva dana imamo sjednicu Kluba i vidjet ćemo što će biti – kazao je Josip Leko, šef Odbora za zakonodavstvo.

hoće li se još kojem SDPovcu upaliti lampica [rolleyes]

Leko: Neće to ići…

– To je sve i sada istina. Prijedlog je problematičan. Doći ćemo na udar Ustavnog suda i EU. Ne bih htio napadati kolege, ali ću se zalagati za povlačenje prijedloga. Predstavnik sam predlagača, no na to sam pristao prije nego što sam vidio izmjene. Za dva dana imamo sjednicu Kluba i vidjet ćemo što će biti – kazao je Josip Leko, šef Odbora za zakonodavstvo.

hoće li se još kojem SDPovcu upaliti lampica [rolleyes]

ŠEF ODBORA ZA ZAKONODAVSTVO se ce zalagati za povlacenje prijedloga…
Pametnom dosta…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Samo šaljite mailove i dalje, kome još niste.. nemojte da nam jedan članak stvori privid nekakve pobjede. Zemljama EU koje su osjetljive na pravosuđe se treba posebno obratiti.

ma USA je glavna zvijezda vodilja po pitanju prava i pravde. Zato sam se obratio Pitu u Illinois i on ce brifirat veleposlanika i predstavnike americkog veleposlanstva koji ce nazocit sastanku ministra financija gosp. Slavka Linica sa predstavnicima americke gospodarske komore u srijedu kako bi sastanak u potpunosti uspio.

OD ALJASKE DO MEKSIKA,TO JE ONA DRUGA SLIKA PIT I TO JE AMERIKA

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Tako je kolega, prijedlog može biti prebaćen u redovnu proceduru ili što već. Ovo je bilo opasno i što pokazuje namjeru da se ne preže ni od neustavnih ideja da bi se postigao cilj. Onaj primjer sa umirovljenicima nam treba biti dobra škola, možda se odluće dići ruku bez obzira. Kada počnu priće o 1,3 milijarde i skupini špekulanata koja pravi probleme začas se nađe dovoljno ruku da to izglasaju.

A što kaže naš premijer? Očituje se o svemu pa mi mogao i o ovome!!!

http://www.facebook.com/zoranmilanovic

ajmo malo podrške

Linić želi objaviti listu poreznih dužnika, a na stupu srama HANFE je država i neke od navećih firmi u Hr

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=neobjavljene_ponude_za_preuzimanja&LANG=HR

Samo oni su dužni malim dioničarima a ne državi pa je to onda manji problem

http://www.vecernji.hr/vijesti/mijenjaju-zakon-da-spase-opatiju-a-zapravo-tjeraju-ulagace-clanak-417713

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Kolege,
poslao sam mailove na adrese saborskih zastupnika iz adresara Hrvatskog sabora. Predlažem da ih "zatrpamo" mailovima. Ako netko posjeduje još koju adresu saborskog zastupnika, a koja nije na popisu, predlažem da mi ju prosljedite na PM.
Hvala
PS: mislim prvenstveno na vladajuće, oporbeni su već naši…

Kamelija, simbol Opatije!

što se tiče laprdanja o ovrsi na dionicama, samo me zanima kako bi to bilo izvedeno? što mislite – koliki bi bio BID u tom slučaju? 50 lipa ili 1 kunu za dionicu?

Poštovani to za BID je jasno meni i Vama a mislite li da Linić&co vode računa o tome? Ovrha nad dionicama je primjer riješenja problema koji bi se mogao prezentirati vladajućoj koaliciji a sad koliko bi to bilo realno i učinkovito riješenje o tom po tom, bitno je probati izlobirati da se dopuna ZPDD ne donese.

sad budu novu spaćku napravili umjesto da se sjedne za stol

svi skupa i neki dogovor i da se priča završi

New Report

Close