evo ideja za spas Hrvatske od dužničkog ropstva – zašto Vlada ne bi retroaktivno ukinula/poništila sve potpisane kolektivne ugovore, te donijela uredbu da se od svakog državnog zaposlenika, zaposlenika javnih službi i javnih tvrtki uzima od plaće za zadnjih 10 godina 500 kuna po mjesecu? i onda provede ovrhu po računima i namiri cijelo potraživanje…
i riješili smo cijeli državni dug u roku tjedan dana…
Može malo pripreme topništva na:
ured@predsjednik.hr
URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE
Pantovčak 241
10 000 Zagreb
HRVATSKA
( ++ 385 1 4565 191
7 ++ 385 1 4565 299
Poslao bi jedan malo ozbiljniji i konstruktivniji mail, i pozvao se na kavu..
Pa da ispadne da govorim samo u svoje ime..
.
….sam nezaboravi i on i premijer su iz istog tabora…
Pitaj ga odma i koju o ZAMPu
[lol]
tesko ce ti Predsjednik ( aka ceznem da te zeznem ) pomoci
[/quote]
Ma samo ne želim da mi poslje kaže da ga nismo upozorili 🙂
I Dujmića smo upozorili da neće proći ništetnost, pa sad o tome šuti..
Kako je bivši ministar Komadina a tadašnji župan Pgž putem novina vršio pritisak na sudstvo:
Baš bih volio vidjeti taj sud koji bi ovrhom blokirao račun Grada Opatije i stopirao funkcioniranje samouprave – komentirao je župan Zlatko Komadina situaciju sa Liburnija Rivijera Hotelima.
Vaš link
A kakvu vlast spašavaju:
Liburnijske općine gube 40 milijuna u Credo banci
Vaš link
Ja bi ipak tužbu podnio iz opreznosti 13.6.
Ako je 13.06 dan onda se treba kupiti 08.06. jer t+3 gleda samo radne dane burze.
I molim da mi pripremite jedan kauć kad me žena izbaci jer sam "odgodio" produženi vikend zbog LRH 🙂
Ne znam kako vama ali cijena ove dionice se ne spušta … što me veseli što god tko rekao.
Pa nije valjda da su sami Zagorci (koji se vole tužiti) u ovoj šačici špekulanata koji imaju ovu dionicu?
[smiley]
I molim da mi pripremite jedan kauć kad me žena izbaci jer sam "odgodio" produženi vikend zbog LRH 🙂
Meni mi mogao zatrebati cijeli stan, obzirom na ženu i LRH.
Sad malo ozbiljnosti, da li netko zna što ako majstori izglasaju to, ospore donesene tužbe a ove u tijeku prekinu i na Ustavnom oborimo zakon, da li se tada Opatija može pozivati na zastaru, budući bi u tom slučaju praktički tužbe trebalo ponavljati?
ovo s pisanjem predsjedniku je smiješno. uozbiljite se ako išta želite postići.
nemojmo sada o pravnim mogućnostima jer ako ovo izglasaju, a izvjesno je da hoće jer imaju većinu, dugotrajna će biti borba onih koji su tužili da povrate ono što će morati platiti gradu opatiji i njenim odvjetnicima.
no, ovdje treba reći nešto drugo: dražene, idi na odmor. ništa nije vrijedno lijepih trenutaka provedenih sa obitelji. to je prvo, a tek onda ova naša-vaša borba.
i još nešto, bez obzira kako sve ovo završi, mislim da svi zajedno dugujemo draženu ogromnu zahvalnost za sve što je učinio. to se ne odnosi samo na nas dioničare LRH nego i na sve male dioničare u RH. čovjek se nije morao aktivirati i izlagati u javnosti, ali je ipak to učinio, bio je čak preko medija napadan jer se bori za pravdu i poštivanje zakonskih propisa i ja mu, nadam se i u ime svih vas, ovdje čestitam i zahvaljujem mu se na svemu.
I kako se prinbližilo 16;00 sati, kada naši marljivi javni djelatnici, pa i profesori, idu kućama, broj jedinica se je do novog radnog dana prestao povećavati.
Nastavljamo u petak 09.06.2012 u 08:00, kada naši revni javni djelatnici započinju s radom … i novim kuljačenjem.
Sve naj onima koji ipak idu na produženi vikend!
[tongue]
sa sjdnice vlade:
Premijer Milanović osvrnuo se na činjenicu da je on među prvima potpisao sindikalni zahtjev za referendum o izmjeni ZOR-a
– Ne bježim od toga i želim napomenuti da su neki od nas koji danas sjede u Vladi, pa i ja osobno stavili potpis na taj referendumski zahtjev jer smo mislili da je taj pokušaj bivše vlade za izmjenu ZOR-a bio grub i nasilan.
a ovi njegovi sa retroaktivnom primjenom zakona nisu nasilnici, ha ha ha [lol] [lol] [lol] [kiss]
I kako se prinbližilo 16;00 sati, kada naši marljivi javni djelatnici, pa i profesori, idu kućama, broj jedinica se je do novog radnog dana prestao povećavati.
Nastavljamo u petak 09.06.2012 u 08:00, kada naši revni javni djelatnici započinju s radom … i novim kuljačenjem.
Sve naj onima koji ipak idu na produženi vikend!
[tongue]
opet neoliberalna sranja. dokle više…zavidan si ljudima što im poslodavac poštuje zakone? umjesto da sereš po svojem koji te drži kao roba, ti suprotno. do prije 10 godina i ja sam radio u javnom sektoru i to je bilo predivno vrijeme. znaš li ti koliko VSS u JS ima plaću? bolje da ne znaš.
svi vi koji tako pišete nasjeli ste na priče političara, ali sjetite se tih priča kad vam se djete razboli u nedjelju…tko će mu pomoći? vaš direktorčić u audiju a8 ili doktor s plaćom o 8000 kuna?
sjašite više s tim usranim pričama. pa tko vama brani da idete u javni sektor za sitne pare raditi? ali, ne brinite. uskoro ti službenici više neće imati para da troše u vašim firmama pa ste valjda postigli ono što ste htjeli…začarani krug ide dalje….
Je to me podsjeća na priče kako su Grci neradnici, kako im se plaća posebno da dođu na vrijeme na posao i slične gluposti koje su se provlačile po medijima. Kao ono, gle čuda, statistika kaže da imaju daleko veću radnu satnicu nego njemci. Ljudi još uvijek danas ne kuže da nema love onaj tko puno radi, nego onaj tko ima tehnologiju koja će raditi za njega da on ne mora puno raditi. Na kraju krajeva, ako itko gleda dokumentarce na Discoveryju, može shvatiti da jednoj tvornici koja opskrbljuje 50 mil. ljudi, ne treba 100000 radnika, već ih je dovoljno 1000 (karikiram). I što je još žalosnije ova vrsta kapitalizma ide do granica ukidanja svega, samo čekam kad će se raditi za bonove (ups. pa to sam već negdje vidio 😉 ). Uglavnom kompleksna je to tema, ali se svodi na ovo zadnje, jer kapitalizam nije rješenje već problem.