a čuj mislim da se isplati
tužba je već opisana priča
a tu je još i vrlo vjerovatna dokapitalizacija, koja kao što znate mora ići po nominalnoj vrijednosti od 3.200, a raditi će ju vjerovatno postojeći vlasnici ili povezane osobe
ništa ne kupujem niti dokupljujem, imam previše dionica. sada samo skupljam lovu za konkretne i opipljive stvari. a u dokapitalizaciju ne polažem nikakve nade jer svi znamo da se tu nećemo obogatiti. sve u svemu, ako ovaj zakon prođe, treba bježati što dalje od ZSE-a.
mali dioničari su ti u rangu elementarne nepogode, to ti je kao kad je sušno razdoblje, pa čekaš kišu a ono dođe nevrijeme i sve ti potuče, tako je i s malim dioničarima, trebaš ih al ne previše 😉
Dujmić:
Na pitanje može li se zakon primjenjivati retroaktivno, kaže: "Neka o tome raspravljaju teoretičari. Koliko je meni poznato, Ustav dopušta povratno djelovanje iz posebno opravdanih razloga, a u našem slučaju se radi upravo o tim razlozima.
kako je dubokoumno naveo posebno opravdane razloge, posebno argumentirano, vjerujem da će ovi u EU ostat bez teksta i da će podržati njihove razloge jer su oni upravo posebno opravdani [kiss]
Razlozi retroaktivne primjene zakona su:
Ratno stanje
Elementarna nepogoda
Pa neka sada objasni koje je od to dvoje primjenjeno u ovom slučaju.
[cool]
[/quote]
ništa ne kupujem niti dokupljujem, imam previše dionica. sada samo skupljam lovu za konkretne i opipljive stvari. a u dokapitalizaciju ne polažem nikakve nade jer svi znamo da se tu nećemo obogatiti. sve u svemu, ako ovaj zakon prođe, treba bježati što dalje od ZSE-a.
Znači nećeš tužiti.
Respect.
Ali bit ću revnosan pa ću provjeriti nakon 14.06 da li se tvoje ime spominje …. vjerodostojan bi bio da se ne nađe … zar ne?
[shocked]
Ako je t+3 dan utuženja (14.06) onda je to kupnja 11.06 kako bi 14.06 bilo na tvom računu u SKDD.
pripaziti i za potvrdu o broju dionica od skdd-a – tko već nema…
Može malo pripreme topništva na:
ured@predsjednik.hr
URED PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE
Pantovčak 241
10 000 Zagreb
HRVATSKA
( ++ 385 1 4565 191
7 ++ 385 1 4565 299
Poslao bi jedan malo ozbiljniji i konstruktivniji mail, i pozvao se na kavu..
Pa da ispadne da govorim samo u svoje ime..
ured@predsjednik.hr
Pantovčak 241
10 000 Zagreb
HRVATSKA
( ++ 385 1 4565 191
7 ++ 385 1 4565 299
.
….sam nezaboravi i on i premijer su iz istog tabora…
Pitaj ga odma i koju o ZAMPu
[lol]
tesko ce ti Predsjednik ( aka ceznem da te zeznem ) pomoci
Već sam pisao dotičnome, a mogu i ponoviti…
ured@predsjednik.hr
Pantovčak 241
10 000 Zagreb
HRVATSKA
( ++ 385 1 4565 191
7 ++ 385 1 4565 299