evo zašto dobivamo pametne odgovore na fejsu
evo pismo Hanfi, njih sam zaboravio, a mogli bi pomoći… E da je tu sad Samodol
Nemoj se zavaravati…
Samodol nikada nije imao muda stvarno ići prtiv struje i zločestih dečki što je nekoliko puta i sam priznao…
Najbolji ti je primjer Adris gdje je kroz jedan Ugovor obveza na ponudu za preuzimanje nedvojbeno nastala još 2007. pa Hanfa niti dan danas nije izdala rješenje po tome pitanju…
Osobno ne vjerujem da će skupiti dovoljan broj retardiranih koji bi glasali za predmetni Zakon, ali tko zna…svakakva ekipa sjedi u Saboru…
eto poslano i na VLADIN fejs zid pitanje..
znam znam..glupo je.al eto postavio sam im pitanja oko tog zakona.
hvala
eto poslano i na VLADIN fejs zid pitanje..
znam znam..glupo je.al eto postavio sam im pitanja oko tog zakona.
hvala
Nije glupo, postaj link da lajkamo ..
Osobno ne vjerujem da će skupiti dovoljan broj retardiranih koji bi glasali za predmetni Zakon, ali tko zna…svakakva ekipa sjedi u Saboru…
[/quote]
Pol njih iz kukuriku će dignuti ruku a da blage veze nemaju što zapravo rade.
P.S.
Nit je HDZ nešto bolji.
Dujmić:
Na pitanje može li se zakon primjenjivati retroaktivno, kaže: "Neka o tome raspravljaju teoretičari. Koliko je meni poznato, Ustav dopušta povratno djelovanje iz posebno opravdanih razloga, a u našem slučaju se radi upravo o tim razlozima.
kako je dubokoumno naveo posebno opravdane razloge, posebno argumentirano, vjerujem da će ovi u EU ostat bez teksta i da će podržati njihove razloge jer su oni upravo posebno opravdani [kiss]
ajde novinari poslovnog – pronađite par nezavisnih teoretičara pa nek kažu svoje mišljenje [pray]
to bi članku i ovoj problematici dalo dimenziju više [thumbsup]