Do srijede kada je ovo na Saboru nema puno i ja mogu napraviti koliko mogu, ali ako bi svatko od 200tinjak dioničara koji su na mail listi potrošili samo pola sata dnevno do srijede na mailove, pozive, pisma to je ekvivalent 3 mjeseca mog cijelodnevnog rada
Kako ste vidjeli Admin mi je izbrisao kontakte novinara. Taj popis sam prosljedio Draženu u subotu, pa predlažem da ga Dražen pošalje svim članovima uduge.
Ja znam za još barem dvoje saborskih zastupnika koji će diskutirati u saboru ….
A jedna od njih je vrlo upućena u cijelu problematiku.
Zanimljivo će biti stav HDZ-a koji je prošle godine isti prijedlog odbio … da vidimo kakva su oporba od novog vodstva…
Nije puno ali da ne mogu poslije reći "nismo znali".
….a znaš što je još veća fora? što su tih 18 mali dioničari LRH [lol]
A meni je jos veca fora beskonacnost ljudske gluposti. To me uvijek fascinira iznova.
Dražene imaš punu podršku kao i do sada, ja sam još jučer poslao hrpe mailova na razne adrese, a definitivno ću to još koji put ponovit, čisto ako netko od primatelja nije primjetio 🙂
Ja sam također poslao na desetke mailova. Vidjet ćemo sutra ima li kakvih reakcija na naše primjedbe (ako sam dobr razumio, ovdje negdje je bilo rečeno da je sutra, u srijedu, rasprava o ovoj temi, iako to nisam uspio naći na stranicama sabora).
Sabor ne radi sutra. Vec iducu srijedu.
Vaš link
“3. PRIJEDLOG ZAKONA O DOPUNI ZAKONA O PREUZIMANJU DIONIČKIH DRUŠTAVA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA – predlagatelji klubovi zastupnika SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 93;
Dana 1. lipnja 2012. prihvaćena je primjena hitnog postupka (81 glas “za”, 40 “protiv”).”
Bit ce ovo jedan od testova vladi…
inace ko oce moze se iskipat po 2350….
nekako izgleda da nitko nece
Momci samo ću reći svaka čast, da bar i na drugim dionicama se dioničari tako bore za svoje interese….Nemam dionice LRH no poslao sam mailove, danas sam dobio odogovr s @pravosudje.hr kako je "moj mail prosljeđen nadležnoj službi"…
Samo se nadam da ga nisu prosljedili u SPAM filter…od ostalih se nitko nije javio
Molio bi kolege "spekulante" da posalju svoje mailove i na slijedece adrese
agram-ob@bmeia.gv.at – austrijsko veleposlanstvo
https://zagreb.diplo.de/Vertretung/zagreb/hr/Kontakt.html – link za mail – njemačko veleposlanstvo
Također dobio odgovor jedino od @pravosudje.hr da je mail prosljeđen nadležnoj službi, te u prepisci vidim da je poslan i na Ministarstvo fin.
ovdje sam već jako dugo, ali treba sada reći da su pobijedili.
sve ovo su pucnji u prazno bojim se.
a najružnije je što je među vama puno onih koji bi zbog novaca prodali svoju državu pa tužakate po stranim veleposlanstvima jedinu našu domovinu. to je neoprostivo i jako ružno. ako od državnih institucija nešto očekujete, onda se služite institucijama ove zemlje , a ne pokušavati nešto sa pritiscima izvana jer ove vani boli k… za male dioničare u RH. mi moramo naučiti stvari rješavati unutar granica, a ne pljuvati vlastitu zemlju u inozemstvu. to nikome ne služi na čast.