@ dražene
ispravljeno….:)
prije tjedan dana tko je mogao zamisliti da će ovako bid stajati na 2700 i nitko neće da ga poklopi…..
a meni je neki ljubitelj KSST dao 1
hehe, tako ti i treba kad frku tražiš. [wink]
ako se ne varam ovo je 300 komada na 2.400 (30H) – ispravite me ukoliko griješim
ne mora biti, može biti i 50 ili 100 komada na prodaji, a da je vidljivo samo 30 komada…..
čini mi se da je jedan nalog od 20-30 komada zbrisao sa aska na 3000, nisam uspio vidjeti koliko je točno bilo komada
ide polako LAGANINI ČIŠĆENJEEEEEEEEEEEE…..
ako se ne varam ovo je 300 komada na 2.400 (30H) – ispravite me ukoliko griješim
Može biti i 31
eto nije valjalo po 1.900, a sada se skida po 2.800…cccc….još jedan dokaz kako treba razmišljati i investirati na vrijeme…
ne mora biti, može biti i 50 ili 100 komada na prodaji, a da je vidljivo samo 30 komada…..
čini mi se da je jedan nalog od 20-30 komada zbrisao sa aska na 3000, nisam uspio vidjeti koliko je točno bilo komada
u tome slučaju isprika, sjećam se da je bilo nekada da H-nalog mora prikazati 10% ukupne količine
sad mora biti vidljivo najmanje 10%, a neki brokeri uvjetuju da ne može biti manji od 20.000 kn (ne znam jeli to pravilo kod svih)