LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima i Osijek svoje Dujmiće …
Vaš link
Baš me zanima kako će ovo biti završeno na kraju jer bi mogao biti pokazatelj i za LRH.

Stvarno netko misli da bi se SNHO kockao sa ovim što je DOBIO?
Osim toga što bi dobili podizanjem tužbe? Opatija nema tih novaca, znaći samo velika buka bez ikakve koristi.. Nisam siguran da žele buku i čeprkanje po nekim stvarima.

A možda je sve čisto i svi mirno spavaju ..

Ma kakvi da bi se kockao, ja sam shvatio ovako, ako recimo danas može pomesti ostatak na tržištu za 6k a za mjesec dana prodati dalje (sad lupam) za 12k onda se to meni čini kao dobra trgovina.

Ne mogu se sjetiti tko je ono najvljivao rast s onim grafovima i tangentama koje su samo njemu bile jasne. Ali kako god, rast od 35% je respektabilan, i ako tako ostane pokazuje da je čovjek bio u pravu.
Na to mogu samo jedno reći (makar u taj graf n vjerujem niti danas) – respect!

Šehanović, ali sad ne mogu naći članak gdje se to spominje.

Šehanović, ali sad ne mogu naći članak gdje se to spominje.

Vaš link

Taj lik Šehanović je očito zaboravo na kamatu 🙂

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

nek postavi brajo,na 5 000 i svi idemo u ht

evo 200 kom prosijek 2900 što je to za igrača ništa a onda je nebo granica

Kako smo postali disciplinirani kao prodavači, divota jedna.
Cijena je dignuta za par dana 500 kuna gore, a uopće nema rasprodaje po bidu.

Ostali vjerovnici, među kojima su Općina Matulji s 32 milijuna kuna potraživanja, Lovran sa sedam i pol milijuna i Mošćenička Draga s dva, morat će pričekati stečajni postupak i najvjerojatnije neće dobiti cijeli iznos.

Vaš link

Meni se čini da bi kvarner imao manje štete od nekog tajfuna nego od nesposobnih i neodgovornih ljudi.

najvjerojatnije nece dobit nista.Inace jako pametno za ovakve gradove i opcine drzat lovu na jednoj maloj banci.Ocito neko dobija pinkicu u zep i eto sad maca papila sve te puste miljune. Valjda im za ovo mali dionicari LRH nece biti glavni krivci.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

do 3.000kn ima 199 dionica – za nekog jačeg investitora ili kakav fondić/banku je to lijepa cifrica…

www.lociraj-popust.com

neznam ko oce kupit…al vidim da se bid polako dize….
a mislim i da na ASKU stoji 1 igrac

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

do 3.000kn ima 199 dionica – za nekog jačeg investitora ili kakav fondić/banku je to lijepa cifrica…

Da, solidna prodaja do 3.000 kn, no nekako mi se čini da ti prodavaći ne žele baš prodavati po puno manje, a kupci znamo da žele kupiti prije nekih datuma. Sad ćemo gledati tko ima jače živce i kome se više žuri.. Meni izgleda kao da će kupci popustiti i dati tih 10-15% više..

Slično je bilo i na nekim drugim otporima, sjetite se onih 157 kom na 1700 i 50ak komada koji su se naslagali ispod, a svi su čekali na kupnji dok ih jedan kolega nije pomeo..
Onda se rampa digla pa se onda teško probijalo 1900 kn, pa onda mjesecima oko 2300 uz minimalni promet.. A svakom kupnjom sve je manje dionica u opticaju jer ovi što sada kupuju uglavnom idu u tužbu..

Smješno mi je kad npr na KSST se mjesečno vrti 4x veći promet, a firma je u gubicima, blokadi, dugovima, štrajkaju i pitanje je hoće li u stečaj .. Cijena se do nedavno vrtila na 1/2 booka. Ok postoji to zemljište i špekulativno se tamo može nešto zaraditi ali uvijek si u riziku i da ostaneš bez svega.

S druge strane u LRH također postoji skrivena vrijednost jer imovina nije revalorizirana, a tvrtka stvara dobit, investira, nema dugova, dobar menagment. Cijena je do nedavno bila na istim razinama P/B kao i KSST.

Ovdje sad uopće ne spominjem obvezu Opatije i 10ak presuda u korist dioničara.

New Report

Close