@funky
Nema nikakav info, zadnji put kad sam zvao ( ima tome..) postupakje bio u obradi..
Kaže Dujmić: "Slika govori više od riječi – zar ne?"
Mislim da sad (ako mi se nekad dogodi) ako dođem u 5 ujutro kući malo vesel mogu probati sa istim izgovorom: Kriv je Sanader :)))
🙂
jadan Dujmić …. u borbi s vjetrenjačama
pa nitko mu ne osporava pravo da Opatija dobije dionice, al 24,nešto a ne 25%+1 dionica
malo su pohlepni bili (opet Sanader kriv) iako su im rekli što ih čeka (HANFA) oni su slušali Šukija (opet Sanader kriv, ha ha) i eto sad jadnom Dujmiću same vjetrenjače oko glave zuje
možda jadan čovjek i nije kriv (iako je i on digao ruku za pohlepu – a ko nebi, kom se nebi svidjelo dobit više nego ima pravo – još kad to Ivo blagoslovi)
možda i ima neki mali dioničar koji je imao neku povlaštenu informaciju (nek ga odmah kazne) al sam siguran da 99% nas supatnika ništa nismo znali
i ako je netko kriv za ovu situaciju onda su to političari i njihove odluke na silu a ne mali dioničari i njihove investicije u dionicu LRHa
a što se tiče teško nadoknadive štete tu sam ja a vjerujem i mnogi od Vas u puno težoj situaciji od Opatije pa molim Ustavni sud da me zaštiti od politike i političara i unaprijed mu se zahvaljujem [pray]
Koje povlastene informacije? Pa i sada možete progooglati taj period, pisalo se po novinama od jeseni 2006 o sporazumu i da se dogovora nagodba LRH-Opatija. Neda mi se sad tražiti podatke ali znam da je crobex u tom peridu narastao i par postotka više nego dionica LRH, tako da ove tvrdnje su u najmanju ruku smiješne, ali budući da je na osnovu njih išao i prijavljivao male dioničare DORHU i USKOKU nebi rekao da su smiješne nego vrlo zločeste. Do kuda može političar otići samo da bi se opravdao i sačuvao poziciju..
Meni se sviđa ova ideja 101 za glasnogovornika ..
ako ih on ne zbuni, nitko to onda ni nemoze … [lol] [lol]
lijepo mu je to sročeno, da ne pratim slučaj (da nisam dioničar) i da sam u državi gdje političari poštuju zakone svoje zemlje, još bi mu i povjerovao