j…š špekulante na kratki rok, nema ovdje kruha za to…
trebaju nam investitori koji će uzeti dionice i u tužbu…a toga fali…evo, stoji već sat vremena 50tak komada ispod 2.500 i neće nitko…
žalosno je da se u današnje vrijeme, nakon potpisivanja za EU, promjene vlasti, odluke Hanfe i DVIJE sudske presude u korist malih dioničara ne vjeruje u pravni sustav…ccc…
joj naglo smo i rasli realka oko 2000 do nekih novih pozitvnih vijesti
pogledajte gdje je ht adris a o građ. da negovorimo
dobro govoris 101. U tuzbu kazes?? Uzmes 100 komada i to je milja kuna je li??? 5100 kuna pristojba,Tuzba 12500 kn,svako rociste jos toliko i pristojba za presudu jos 5100. I onda recimo ne dobijes.I imas minus od minimum,minimuma 50 kila kuna.Nije losa matematika. Mene npr vise interesira hoce li i kad dokapitalizacija?
joj naglo smo i rasli realka oko 2000 do nekih novih pozitvnih vijesti
pogledajte gdje je ht adris a o građ. da negovorimo
A te će stići vrlo brzo 🙂
Šuška se, šuška, a kad izađe u novinama onda je kasno.
Pogledajte si malo kako je išao graf do objave u novinama da je pala prva presuda.
I tad se šuškalo i ništa se nije pisalo po forumima, svaka čast zadrugarima, nitko nije propjevao prije nego je izašlo u novinama.
….
odluke Hanfe i DVIJE sudske presude u korist malih dioničara ne vjeruje u pravni sustav…ccc…
To dvije je nešto novo?
Hvala,
Funky
….
odluke Hanfe i DVIJE sudske presude u korist malih dioničara ne vjeruje u pravni sustav…ccc…
To dvije je nešto novo?
Hvala,
Funky
[/quote]
TS-presuda i VTS-neodgađanje postupka
ako sam nešto krivo rekao (napisao) neka me draž ispravi…
što se tiče tužbe – zar nije maximum 5.000kn + 5.000kn? bez obzira koliko se ima dionica? draž?
Mene npr vise interesira hoce li i kad dokapitalizacija?
a i o ovome se šuška…plan ulaganja 500 mln kn…sn je dobio 150-200 mln casha prije koju godinu…vjerovatno to imaju na računu (ne znam točno, trebalo bi pogledati FI)…pa +dobit u slijedeće 3-4 godine (cca 50-100 mln prema dosadašnjim rezultatima) + zaduženje od banaka od 250 mln kn bi trebali dati neku strategiju u slijedećih par godina
i onda nakon toga SN prodaje većinski paket po cca 8.000 p/sha 🙂
nadam se…
u nadi je spas… 🙂
i onda nakon toga SN prodaje većinski paket po cca 8.000 p/sha :)
AFAIK Ostoja svojevremeno reće da ne bi dao ispod 9K
u nadi je spas… 🙂
Yup
žalosno je da se u današnje vrijeme, nakon potpisivanja za EU, promjene vlasti, odluke Hanfe i DVIJE sudske presude u korist malih dioničara ne vjeruje u pravni sustav…ccc…
Je žalosno je ali to je tako. Već se puno puta pokazalo da je politika u sprezi s krupnim kapitalom i da radi na štetu običnih ljudi. Na žalost sudce postavljaju političari, tako da nikad nije sigurno u što se sve može izroditi. Zato mali dioničari više ne žele riskirati i kupovati u nedogled dionicu koja je još uvijek neizvjesna. Mi mali smo previše puta oderani pa smo sada skloni puhati i na hladno.
Ja si malo razmišljam ovako, zašto ne bi neki Ostojin igrač kupovao, utužio i potom prodao gradu preko neke druge tvrtke i tako špekulativno odlično dodatno zaradio ako je tako sigurno. Jedino što mi pada na pamet je zato što očito nije sigurno.
je a zašto ljudi nisu izašli na 2250 već kasnije
prodavali po 1700 sa min od 30% sa kmt zato
što je ostao jedan igrač veliki koji regulira cijenu sa nap 2000kom
radi čuda umjetno diže i spušta a bitan je prosijek
zato zeko nepije vodu