nebu se ovaj kod nas opario sa s puštanjem i dizanjem
kad nemao kedera a udicu smo zabacili u smjeru grada
Dobre vijesti:
http://www.poslovni.hr/vijesti/ovrhe-se-pojednostavljuju-ukidanjem-javnih-ovrsitelja-199384.aspx
(Znam, da će mi se smanjiti prosjek ocjene, ali ipak!) [lol]
ajmo, prodajte 200 kom frenkiu do 1800 [thumbsup]
ima onih koji su prodali na 2500 uvjereni da će kupit za manje od 2000
pa da vidimo jesu li u pravu il su izletili iz ove igrice [smiley]
Dobre vijesti:
http://www.poslovni.hr/vijesti/ovrhe-se-pojednostavljuju-ukidanjem-javnih-ovrsitelja-199384.aspx
(Znam, da će mi se smanjiti prosjek ocjene, ali ipak!) [lol]
Sad ne razumijem, jel ovo dobro za vas kao pojedinca ili za LRH?
ajmo, prodajte 200 kom frenkiu do 1800 [thumbsup]
ima onih koji su prodali na 2500 uvjereni da će kupit za manje od 2000
pa da vidimo jesu li u pravu il su izletili iz ove igrice [smiley]
Nažalost mogli bi ti biti i u pravu. Jučer smo vidjeli kako je otišlo po bidu, danas (barem za sada) imamo sl. situaciju, pa bi se moglo dogoditi da odemo na 2000. Jedan ozbiljniji kupac bi to promjenio, ali nema ga.
bude se ekipa nadbidavala opet do 2250 (možda čak i više)
nisam siguran da će se moći skupiti veća količina bez udaranja po ask-a
ti sta kupuju po dva komada pa onda prodaju za 100 kuna vise i kad odbiju brokera zarade 70 kuna su mi zivce istrgali.
ti sta kupuju po dva komada pa onda prodaju za 100 kuna vise i kad odbiju brokera zarade 70 kuna su mi zivce istrgali.
slažem se 100%
Frankie samo polako. Tako je na svim dionicama, ljudi love po kuni dvije.
Za nekog tko ne vidi potencijal neke dionice, a misli da će na kratko rast ili padat. Je to dobra prilika. Drugi koji su uvjereni da je dionica žestoko podcijenjena ju neće prodati ni za 100% zarade. Tko će više zaradit nitko ne može reći. Nekad mi se isplatilo prodati, a nekad mi je ošo vlak [lol]
Nitko ne voli špekulante, ali na LRH ih dugo nije bilo pa bi rekao da njihovo pojavljivanje govori o tome da se LRH vraća u fokus što nije loše. Malo likvidnosti uz par % gore dolje neće nikom naštetiti, a u protivnom bi nam u gledalici pisalo zadnja cijena 2400-2500 a prometa nigdje danima.