LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

blago se njemu meni je ulaz 4500 a nemam municuje za kupnju

E moj @101, na liniju bez municije.. Mislio sam da smo mi slavonci jednom naučili lekciju

E moj @101, na liniju bez municije.. Mislio sam da smo mi slavonci jednom naučili lekciju

Uf … ja sam mislio da je to vrijeme prošlo … ali nikada ne reci nikad.
[cool]

BTW, branan na 2500 je stvarno jaka!

[cool]

[/quote]

Kad je prije 2 godine bila brana onda je to bilo zbog sprazuma i prosjeka kojeg je SNHO štimao. Uvelike mu je u tome pomogla i HANFA blokadom trgovine u dva navrata po tjedan dana…no da ne duljim…Tko je na brani pitanje je sad? I što i koga taj brani?

[cool]

[/quote]

Kad je prije 2 godine bila brana onda je to bilo zbog sprazuma i prosjeka kojeg je SNHO štimao. Uvelike mu je u tome pomogla i HANFA blokadom trgovine u dva navrata po tjedan dana…no da ne duljim…Tko je na brani pitanje je sad? I što i koga taj brani?
[/quote]
Kaj je već prošlo dvije godine?
[undecid]

je to je brana(i kod hafe(odluka)i kod sn(preuzimanje) ako se probije onda je brana 4500

odnosno lljudi koji će izaći i koji će nastaviti sa tužbom

Mnogi su me pitali kako to da znam da je upitanju neki veliki. Iako ima još jedan razlog, evo objasnit ću ovaj drugi koji svi vide.
Da bi netko kupio po 2500 danas a prije toga je stajao nalog od 2499, treba se očito taj sa 2499 maknuti na tren.
I gle, on se tako brzo pomakne, da se obavi ta jedna transakcija a onda se ponovno jednako brzo vrati na 2499 … kao da se ništa n ije dogodilo. I to tako da sve prođe kao po špagi.
A kako je to netko tko ima 30 komada za igru, mislim da je veliki jer očito pored svega ima i brokera sa softverom za to odraditi jer treba biti porihtano sve precizno da se obavi malo prije opisano. To mi mali ne možemo izvesti da se ubijemo dajući i opozivajući naloge na WEB-u.
Nadam se da je sada jasnije?
[cool]

Izgleda da je danas interes splasnuo, pravi kupac je očito zadovoljio svoje potrebe.

ili je pravi kupac svrsio???

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

a što da kupi ovu siću pa da diže cijenu stavi frane 100kom pa da vidimo

Polako neka se nasloze do 1800 uzest cu i 200 nije problem

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Ko tu koga spušta?

Nemoj misliti na m2!

New Report

Close