Može se tu pisati što god, spuštati naloge sa kupnje, pritiskati prodaju ali izgleda da je nekom 2500 dobra cijena. Rekao bi da je ovo akumulacija nekih oziljnijih igraća koji će pokrenuti tužbu.
Od 2.3. do danas protrgovano 350 komada uz rast cijene od 35%, a toliko je komada protrgovano od početka godine. Rast od 1.1. do danas je 47%, a od najniže cijene 12.1. – 1581 čak 58%
Možda LRH u 2012 opet bude zlatna turistička dionica [thumbsup]
meni se mogu obratiti iz gradskog na privat
nek mi otvore račun u lrh za hotele gratis do 2100 godine
Može se tu pisati što god, spuštati naloge sa kupnje, pritiskati prodaju ali izgleda da je nekom 2500 dobra cijena. Rekao bi da je ovo akumulacija nekih oziljnijih igraća koji će pokrenuti tužbu.
Od 2.3. do danas protrgovano 350 komada uz rast cijene od 35%, a toliko je komada protrgovano od početka godine. Rast od 1.1. do danas je 47%, a od najniže cijene 12.1. – 1581 čak 58%
Što smatrate pod ozbiljnijim igračima?
Možemo li danas na 2700?
Već odavno je evidentno da se skida sa prodaje, a onda se u zadnjim minutama ili nakon toga po kupnji proda jedan komad i tako spusti zadnja cijena. Ovi nalozi na prodaji po dvadesetak komada, a koji su se postavili dosta visoko, su isto tako u svrhu popravljanja krvne slike na prdaji….da ne izgleda baš toliko šuplje….
Što smatrate pod ozbiljnijim igračima?
[/quote]
Pa ako je samo polovicu kupio jedan kupac, a baš tako nekako izgleda po načinu kupnje, onda je potrošio skoro 500.000 kn a to je već malo ozbiljniji novac na ZSE.
Da imamo još kojeg pa i da su se priključili špekulanti moglo bi se to zavrtiti i do 3000 kuna
Već odavno je evidentno da se skida sa prodaje, a onda se u zadnjim minutama ili nakon toga po kupnji proda jedan komad i tako spusti zadnja cijena. Ovi nalozi na prodaji po dvadesetak komada, a koji su se postavili dosta visoko, su isto tako u svrhu popravljanja krvne slike na prdaji….da ne izgleda baš toliko šuplje….
[/quote]
A to je upravo u slijedu moje misli da nas kontrolira netko veliki…
Siguran sam da će mnogi koji su u CROS-u doći ovamo kada malo okrenu neku lovicu. Interesantna je današnja šutnaj na ovoj dionici jer se očekuje vijest … IMHO.
I ja sam nekoć mislio slično ali sam procijenio da je ovdje bolje i na kraju isplativije …. ne čekati. Nažalost nemam tog "velikog" iza sebe pa da mi javi koliko će čuvat cijenu do dana D. Iako će i on, bez obzira na veličinu morati malo puštati i dozvoliti raste prema gore.
[thumbsup]
Pa pametan je ovi – pričeka količinu, zbog bid-ask spreada mu se ne žuri, i dobije količinu… Jasno je, da vidi neki potencijal u ovoj dionici… [smiley]